işte hayalimdeki forum ya bu forum u paylaşabilirmisiniz benle :-D sormaktan zarar çıkmaz.
Gerçekten çalışılmış helal olsun süper forum
RE: Hoşgeldiniz...
Yeni görünüm hayırlı olsun.Alışmak biraz zaman alıcak fakat eskisinden çok daha güzel olacağı kesin.
Görünüm bana hoş geldi.İnternetteki diğer forumlardan daha hoş ve farklı emeği geçenlere teşekkürler.
işte hayalimdeki forum ya bu forum u paylaşabilirmisiniz benle :-D sormaktan zarar çıkmaz.
Gerçekten çalışılmış helal olsun süper
tolter güldürdün beni canım sıkkındı sağol ;)
bizim hazırcılar gibi konuşmuşsun.
-Hımm abi lan baksana ne güzel yapmış elin olu
--he valla.
- abi isteyek mi la
--iste bakalım lan ne zararı çıkacak ki.
-doru diyon abi.
yukardakilar sana değil yanlış anlama ;)
ama bir forumda bunu gördüm ben. unutmam böyle şeyleri de. gülelim eğlenelim hesabı.
Cidden forum insanın canını çektiriyor demi.
Oyy, süper olmuş CHIP'i böyle mi görecektik?Ellerinize sağlık Selçuk Bey..Bu forum Türkiye'nin en iyi forumu olmaya layik oldu böylece
yine hafif ve göz yormayan rahat okunan kullanımı kolaylaştırılmış bir yapısı var. ama nedense resim/bağlantı ekleme düğmelerine bastığımızda açılan pencereler biraz yavaş diyeceğim. eski pencereler daha hızlıydılar. ve sanki opera da çalışmıyor gibiler.
hala bir seferde gösterilen mesaj sayısı on ile sınırlı. bunun artması yerinde olurdu.
zaten istediğimiz birçok özellik eklenmiş. avatar çerçeveleri çok fazla göz alıyor. onları engellemek durumunda kaldım. daha fazla alan ve genişlik etkisi veriyor. yakında her avatar için philips lcdlerde ki aydınlatma tarzında çerçeveler olursa şaşmam.
ciddi bir emek sarf edilmiş. tasarımcı arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum.
Bir önceki formatta fareyi başlığa getirdiğimizde önizleme yapabiliyorduk. Şimdi o özellik de kaldırılmış ve gerekli-gereksiz pekçok başlığı okumak zorunda kalıyoruz.Ben de aynı şeyi düşünüyordum.Emeği geçenlere teşekkürler. Özellikle konu bildirimlerinin her konu için ayrı gelmesi hoşuma gitti. Eskiden bir mesajı iki saat aşağı sürüklerdim tekerlekle. Blog yazılarımıza yapılan yorumlar için e-posta bildirimi eklenmiş. Bloglar bölümü de çok iyi olmuş. Yanlış anlamadıysam artık bir günde yazılan tüm yazıları o günün tarihi altında görebiliyoruz. Blog yazılarının animasyonlu geçişi de çok şık olmuş. Youtube Bookmark artık Video Bookmark olmuş, sanırım artık Youtube'la sınırlı değiliz daha denemedim ama güzel olduğundan eminim.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 14 Temmuz 2009 19:41