Aa bir de eğer 3d tv' de arkadaşlarınızla birlikte oyun partisi yapacaksanız bir de oyunun sonunda maddi bir ödül koyacaksanız, kumara girer..Uyarayım sizi orucunuz kabul olmaz..:))))Ben kalabalık oyun partilerinden pek hoşlanmam, o yüzden 3D TV' yi açıp ailemle film izlemeyi tercih ederim.
Sizce hangi televizyonu almalıyım?
Herkes oyun oynamayı sever ama herkes farklı oyunları sever :)
3d led tv' de oyun oynamak gibisi yok. Dev ekran 3 boyutlu..Kendinizi resmen oyunun içindeymiş gibi hissediyorsunuz..
Bende araba yarışlarıyla, dövüş oyunlarını çok severim.
Araba yarışlarını ben de severim..
Çok eğlenceli oluyor, birde 3D TV' lerde araba yarışı oyununu oynamak çok başka birşey.
Gerçekten öyle, 3D TV' de her oyun çok eğlenceli oluyor.
Ben strateji oyunlarını severim, oyunu oynarken beynim boşalmalı çünkü, ama 3D led TV'ler de dövüş oynu bile oynayabilirim, çokta eğlenirim.
Araba yarışı benimde en favori oyunum, birde 3D TV' de oynadığım zaman çok eğlenceli oluyor, danini tavsiye ederim ;)
3D TV' de oyun oynayınca benide kimse tutamıyor, birde futbol oyunlarında kendimi kaybediyorum :)
Ben de 3d led tv' de tenis oyunu oynarkem bayağı bir eğleniyorum..
3D TV' de her oyun çok eğlenceli zaten,başka biri oynarken sadece oturup izlemek bile güzel.
Evet, başkalarının oyun oynamasını izlemenin keyfi de ayrı oluyor.. Hatta bazen daha heyecanlı ve daha eğlenceli oluyor..
Kayıp parçaları, eşyaları bulma oyunları vardır ya ben en çok o oyunları seviyorum,çok eğlenceli oluyor, parçaları bulmakta biraz zorlanıyorum ama 3D led tv'de fpr gözlükle zorlanmadan bulabileceğimi sanıyorum :)
Ama yine de zorlanıyorsunuz iki resim arasında ki farkları bulmakta.
Gerçekten çok farklı, 3D TV' de sadece oyunlar değil, film ya da spor izlemekte çok farklı.