Kesinlikle oyun oynamak kadar olmasada spor izlemekte çok eğlenceli oluyor.
Sizce hangi televizyonu almalıyım?
Belgesel izlemek için eğlenceli diyemicem :) Ama sizi TV' ye bağlıyor, yani birgün boyunca hiç sıkılmadan belgesel izleyebilirsiniz.
Sıkılmak mümkün değil zaten =)
3d led tv'de belgesel izlemek çok zevkli ancak yemek kültürlerinin tanıtıldığı belgeselleri izlememenizi tavsiye ederim. Karnınızın guruldadığını duyuyorsunuz:))
Böyle bir eğlenceden kim sıkılabilir, bizi tek birşeye mahkum etmiyor bu 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri. İçinde okadar çok seçenek barındırıyor ki, film, spor futbol, yayın, kanal, oyun, video, internet gibi. Hemde 3D çeviri özelliğiyle ister 2D, ister 3D olarak görüntü kalitesi ve parlaklığından birşey kaybetmeden.
=) karnımın sesini duymamak için oyun oynamayı ya da film izlemeyi tercih ediyorum.
En güzeli güzel bir romantik komedi filmi izlemek, geniş bir bakış açısı sunan fpr gözlük teknolojili 3D sinema, full hd, led veya smart tv çeşitlerinden biriyle uzanarak rahat bir şekilde kaliteli görüntü ve parlaklığın tadını çıkarıp iftara kadar geçecek vakti en eğlenceli şekilde değerlendirebilirsiniz.
Aslında annemle babamın düğünde çektirdikleri videoyu izlemek lazım, tam dediğiniz gibi romantik komedi filmi gibi olur =)
Aklıma gelmişken izlim o zaman :)
Düşünsenize.. Annenizle babanızın düğün videosunu çeviri yaparak 3d izliyorsunuz.. Derinlik, görüntü kalitesi ve parlaklık o kadar iyi ki kendinizi düğünün içinde sanıyorsunuz. Ve o güzel günde annenizin ve babınızın heyecanına ortak oluyorsunuz..
Evet çok komik geliyolar sünnet videolarını 3D LED TV' de izlemek.
Bana göre komik ama tabi onlara göre vahim :)
Hakikaten.. Film izleyin, video izleyin, oyun oynayın....
İzliyoruz zaten ama bunlar aile içi videolar olduğu için 3D TV' de bunları izlemek daha eğlenceli.
Sadece önemli anların videolarını izlemenin güzelliğinden bahsetmeye çalışıyorduk, sünnet sadece bir örnekti, insanın kendi anılarını izlemesi, film izlemekten, oyun oynamaktan çokk daha fazla eğlenceli.
Sadece önemli anların videolarını izlemenin güzelliğinden bahsetmeye çalışıyorduk, sünnet sadece bir örnekti, insanın kendi anılarını izlemesi, film izlemekten, oyun oynamaktan çokk daha fazla eğlenceli.Aile videoları, arkadaşlarla çekilen videoların film izlemekten veya oyun oynamaktan çok daha fazla eğlenceli olduğunu ben de çok iyi biliyorum.