3D TV' de hakkı yenilemicek tek teknoloji FPR gözlüğü teknolojisi zaten :)
Sizce hangi televizyonu almalıyım?
3D TV' de hakkı yenilemicek tek teknoloji FPR gözlüğü teknolojisi zaten :)FPR gözlüksüz 3d tv düşünemiyorum, benim LG'le ve 3D TV çeşitleriyle tanışmamı FPR gözlükler sağladı, Fpr gözlük sayesinde en iyi 3D TV'lerin LG'de olduğunu, 2D-3D çeviri özelliğini, bu çeviri yapıldığında dahi kaliteli bir görüntü elde edildiğini, ev ortamında ailecek oyun oynayıp, film izleyerek eğlencenin en eğlencelisini yaşayabileceğimi hep FPR gözlük sayesinde keşfettim, asla hakkını yiyemem.
3D TV' de görüntü kalitesini bozmayan ekran parlaklığını net gösteren zaten FPR gözlüğü, hepsi bu teknoloji sayesinde oluyor.
Boğaz, İstanbul için neyse LG, 3D sinema, full hd, led ve smart tv'ler içinde FPR gözlük o. İstanbulu Boğaz güzel gösteriyor 3D tv'deki görüntüyü de Fpr gözlük, FPR gözlük olmasaydı görüntü kalitesi ve parlaklık bu kadar güzel olamazdı ve en iyi 3D TV ünvanı alamazdı lg.
Boğaz, İstanbul için neyse LG, 3D sinema, full hd, led ve smart tv'ler içinde FPR gözlük o. İstanbulu Boğaz güzel gösteriyor 3D tv'deki görüntüyü de Fpr gözlük, FPR gözlük olmasaydı görüntü kalitesi ve parlaklık bu kadar güzel olamazdı ve en iyi 3D TV ünvanı alamazdı lg.
çok yerinde bir benzetme olmuş:)
Kesinlikle, 3D cınema TV ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.
Teşekkür ederim arkadaşlar ama bu benim değil LG'nin ve LG 3D tv çeşitlerinin güzelliği.
İnşallah en kısa zamanda satın alırsın 3D TV'ni, ve yine inşallah ben senden önce alırım :)
Xf lui paylaşım için teşekkürler. Şirinler de gelecek umarım en kısa zamanda. Sabırsızlıkla bekliyoruz. 3d cinema tv' de belgesel izlemenizi de tavsiye ederim.
3D TV' de şirinleri izlemek daha iyi olur sanırım :)
Çok az kalmış gerçekten, bayrama kadar izler dururuz artık. :)
TV izlemenin en eğlencili hali 3D tv hali.
gerçekten iftarda sonra 3D sinema keyfi ile izlemekte mantıklı :)
gerçekten iftarda sonra 3D sinema keyfi ile izlemekte mantıklı :)Mantıksız olurmu, hem mantıklı hemde çok eğlenceli, iftardan sonra karnınız tok bir şekilde çayınızı çekirdeğinizi alıp 3D Tv'nizin karşısına geçip, ister oyun oynayın, ister film izleyin, bütün gün yaşadığınız açlığı, susuzluğu unuttun.
Evet 3D cınema TV ile iftara kadar oyun, iftardan sonra film :)
Hafta sonu sahura kadar film izlemek, oyun oynamak ohh ne güzel, sonra bir kaç saat uyuyup iftar yapmak, böyle oruç tutmaya ne var, bende istiyorum 3D tv :)