kim istemezki oyun oynamayı. ayrı bir zevk
Sizce hangi televizyonu almalıyım?
Oyun oynamak, film izlemek sıradan aslında ama 3D TV ile izlemek çok eğlenceli çok farklı .
3d tv çeşitlerinde izleme yapmıyorsunuz sanki filmin, oyunun içinde yaşıyorsunuz.
3d tv çeşitlerinde film, video veya spor yayınlarını izlerken sanki herşey gözümüzün önünde canlı yaşanıyor.
Dasti bu gibi insanların doğal tepkilerinin gösterildiği videolar bana çok eğlenceli geliyor. Linkini gönderirsen iyi olur..
Videoyu bende çok merak ettim izlemek istiyorum.
Dasti bende izlemek istiyorum o videoyu, biraz eğlence çok iyi olur şuanda.
arkadaşlar kusura bakmayın videoyu yeni buldum ve yazdıklarınızı yeni okudum. buyurun aşağıdaki linkte izleyebilirsiniz :)
3d izleme çok deli bir şey. Hele bir de fpr gözlüğü ile izleyince tadından yenmiyor:) İzlerken filmin ya da oyunun kahramanı senmişsin gibi bir hisse kapılıyorsunuz.Hisse kapılmaktan fazlası bence lui, kısa bir anda olsa film izleme şansı yakaladığımda filmin, yayının içindeymişim gibi hissettim, ünlü olmak, oyuncu olmak ne demekmiş kısa bir an içinde olsa anladım :)
Şirinler benim de çok sevdiğim bir çizgi filmdir. Ben de izlemek isterim 3d led tv'mde..
Evet sinemadaydı. Çizgi filmi sinemada 3d izlemek ayrı bir eğlencedir..
Lui haklısın şirinleri izlemek çok eğlenceli olur 3 boyutlu bir şekilde, şirine ne kadar şirin çıkar kimbilir :) bu yaşıma rağmen benim hala izlediğim bir çizgi film şirinler (aramızda arkadaşlar ona göre )