Hem küçükkekn hem şimdi çizgi film izlemek benim için çok eğlenceli.
Sizce hangi televizyonu almalıyım?
3D TV' yi kullandıkça film, video izlemek, oyun oynamak daha çok eğlenceli gelir :)
3d tv büyüklerin oyuncağı.. 3 - 5 arkadaş toplandığında eğlence katlanarak artıyor...
Bizim çocukluğumuzda eğlenmek için, eğlenceli vakit geçirmek için sadece bir kaç seçenek vardı, çizgi filmde bunlardan biriydi, bir kaç tane yayın ve kanal vardı o nedenle saatlerce çizgi film izlemek için beklediğimi bilirim, şimdiki çocuklar çok şanslı, 3d tv'de çizgi film izleme, oyun oynama şansları var.
Bizim çocukluğumuzda eğlenmek için, eğlenceli vakit geçirmek için sadece bir kaç seçenek vardı, çizgi filmde bunlardan biriydi, bir kaç tane yayın ve kanal vardı o nedenle saatlerce çizgi film izlemek için beklediğimi bilirim, şimdiki çocuklar çok şanslı, 3d tv'de çizgi film izleme, oyun oynama şansları var.Hatta bazı yayın kanallarının başlama saati vardı. Onları beklerdik..
Genç gösteriyorum ama o zamanları hatırlayacak kadar varım..
Hafızamız çok kuvvetli yoksa yaşımız oldukça genç :)
Ben izledim galiba siyah beyaz yayın ve kanalları tam hatırlayamıyorum :) Şaka bir yana bizim çocukluğumuzda teknoloji bukadar ilerlememişti, 3D tv'yi rüyamızda bile göremezdik itiraf edin.
Ben izledim galiba siyah beyaz yayın ve kanalları tam hatırlayamıyorum :) Şaka bir yana bizim çocukluğumuzda teknoloji bukadar ilerlememişti, 3D tv'yi rüyamızda bile göremezdik itiraf edin.profil resminde karakalem olmasını ben şimdi anlıyorum :P :)) tahmin etmiştim izlediğini ayse hea :P :)))
Şaka şakaa :) 3d tv teknolojisinde espriler de hava da uçuşuyo görüyosun dimi
Görmez olurmuyum dasti, herşeyiyle tam bir eğlence kaynağı fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleri.
FPR gözlüğü teknolojisi bütün oyunları daha da çok eğlenceli hale getiriyor.
Sadem sadece oyun değil, spor programları, film ve videoyu da daha eğlenceli hale getiriyor..
3D LED TV' de oyun denildiği zaman ilk akla gelen araba yarışı oluyor zaten, başkası oynarken ben izlemeden, oynamadan duramam. =)
Tabi birde Tekken oyununu oynamayıda çok severim. 3D LED TV' de oynamadım ama denicem, eminim çok eğlenceli olucak.