Evet yeni yeni uygulanmaya başlandı.. Lg apps'teki uygulamalar tam olar nedir Ayse?
Sony 3D Led TV almak
Sende haklısın aslında, birde smart tv'ler yeni yeni tutulmaya başlandı, lg apps gibi bir çok firmanın apps'inde ki uygulamalar ülkemize açık değildi, yeni yeni bu konuda gelişmeler yapılmaya başlandı.
zamanla ilerliyoruz.bizim aldığımız tv lerden sonraki serilerde daha iyi olacaktır mutlaka
Teknoloji gelişiyor. Hep daha iyisini çıkaraklar. Bir sonraki bir öncekinin eksikleri giderilmiş ya da azaltılmış halidir.. Fpr gözlüklü 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitleri, sg gözlüklü 3d tv çeşitlerinden sonra çıktığı için onlardan daha iyi teknolojiye sahiptir..
İçlerinde bence en iyisi 3D Smart TV içerğinde bir sürü uygulama var. Ayrıca film izlerkende bu uygulamaları kolay ve hızlı bir şekilde kullanabiliyoruz.
Kesinlikle en iyisi smart tv, sadece film, dizi izleyip oyun oynamıyorsunuz bu televizyonla,çok daha fazlasını sunuyor bu televizyon, mesela internete bağlanabiliyorsunuz , televizyon ve bilgisayarın birleşmesi de diyebiliriz smart tv'ler için.
Kolaylığı da bu zaten.. Film izlerken uygulamalarda gezinebilir hatta oyun bile oynayabilirsiniz..
Zaten fpr gözlüğü teknolojili 3d tv çeşitlerinden en güzel kesintisiz film izlemek..
Ben dizilerin ve filmlerin çoğunu internetten izliyorum, reklam işkencesine katlanmamak için, reklamlar tüm eğlenceyi mahvediyor.
Arkadaslar 2TV arasinda kaldim. Biri cok hos ve 2tane gozlukle beraber geliyor fakat 100 HZ. Digeri ise 200Hz pro var. fakat gozluk de vermiyor gorunusu de ilgi cekici degil.http://www.hizlial.com/elektroni ... 5.011.1271.0106.htm200 hz olan www.btsony.com/asp/product/757/Sony-KDL-40HX800-200hz-3D-LED-TV-TMRBR100-3D-Verici
100 hz olan
www.btsony.com/asp/product/844/Sony-KDL-40NX710-3D-LED-TV-TMRBR100-3D-Verici-SUB400S-Hoparlorlu-Stand-2-Adet-Gozluk-HediyeCabuk cevap verirseniz sevinirim.
http://www.hizlial.com/HizliList ... 420&SList=13183=3D;
merhaba hocam verdiğin örneklere göre daha uygun fiyatlar mevcut sitede sana sunduğum led e artı diger ledlere göz atmadan karar verme derim. İlla sony alıcam diyorsan 3,5 bin lira olan derim.
Hocam iyi güzel de verdikleri gözlüklerin sg gözlük olduğunu biliyormusun, lütfen karar vermeden önce biraz araştır, sony'nin kalitesi süper ona lafım yok, üç boyutlu düşünmeseydin gözün kapalı git al derdim, ama sony'nin görüntüsünü sg gözlükle izleyeceksin, sg gözlüğün sana sunacağı görüntü kalitesi ve parlaklık hiç tatminkar değil, bulantı ve baş dönmesi yaşattığı gibi uzun vadede göz sağlığını da bozuyor, benden söylemesi, karar sana kalmış.
O kada pahalı fiyatlı bir 3d tv satın aldıktan sonra sg gözlüğü teknolojisiyle film izleme eğlencesinin işkenceye dönüştüğünü düşünmek bile istemem..
Fiyata da çok bakmıyor bu işler aslında, bir kere satın alacağım denip ödenebilir bu rakamlar ama ödenecek rakama değen bir kalite şart, ama malesef sg gözlük tüm olayı mahvediyor, panel kaliteli olsada gözlükten dolayı görüntü kalitesi ve parlaklık mahvoluyor, mesela Samsung'un D8000 modeli, güzel bir televizyon, ses olayı süper özellikle, ama sg gözlükle izleme yapıldığı için asla tercih etmem, yakınlarımada ettirmem.
Ayse Sony'nin veya Samsung'un çok iyi 3d tv çeşitleri var. Ama sg gözlüğü teknolojisinde oldukları için tavsiye etmiyorum.. Ben fpr gözlüğü kullanmayı öneriyorum..
Göz sağlığı açısından da en iyisi FPR gözlüğü teknolojisi zaten.
Danini senin smart TV' de, hangi uygulamalar var ?