valla ne olursa olsun magıc kumnada ile yazmak ve onu kullanmak çok zevkli ve kolay o yüzden alınması lazım
Sony 3D Led TV almak
Danini android veya ios işletim sistemine sahip cep telefonuna kurulacak olan remote control uygulaması sayesinde elde edilecek olan kumanda da çok kullanışlıymış, bence bir dene.
Bence de danini Ayşe' nin dediği gibi dene.
Sony Bravia 40NX720 40 Led TV 102cm (Full HD) 3D
Telefonu da deneyin ki magic motion kumandayı eşiniz kullanırken siz istediğiniz yayın kanalına telefonunuz ile rahatça geçebilin..:))))
Telefonu dene valla bende merak ettim aynı performansı alabilecek misin diye ?
Bence telefonla da aynı magic motion kumanda gibi verim alabilirsin..
Merakla bekliyoruz yorumlarını daninini..
Bence eşine haber vermeden yükle remote control uygulamasını, eşin bir kanalı izlerken, kumanda ondayken sen cep telefonundan kanalı değiştir, biraz işlet bence, sonra nasıl olduğunu söylersin eşine, çok eğlenceli olur :)
Ayşe muhteşem düşünmüşsün.. Kimsenin aklına da gelmez smart tv'nin smartphone'dan kontrol edileceği..
Kimsenin aklına uydu alıcısının televizyonun içinde olabileceğinin gelmemesi gibi, doğru okuyorsunuz arkadaşlar smart tv'lerin bir çok modelinde dahili uydu alıcısı var, yani uydu alıcısı televizyonun içinde.
Evet Ayse dahili uydu alıcılı smart tv'ler var bence en iyi smart tv'ler de bunlar zaten...
Acaba pvr özelliği tüm smart tv'ler de varmı, bilen varmı ?
ben de öyle biliyorum. Smart tv'lerin sadece dahili uydu alıcısı olan modellerinde pvr özelliği var..
Lg'nin kaç tane bu özelliğe sahip smart tv'si var ?
Lg'nin 2 tane dahili uydu alıcılı smart tv'si var. Ve pvr özelliği sadece bu iki tv'sinde geçerli..