Smart TV alınırken zaten magic motion kumandasının alınmasıda şart bence.
Sony 3D Led TV almak
En mantıklısı zaten Magic motion kumandayı Smart tv 'yi satın alırken almak. Beraber satın almadıysan sonra yavaşlıktan ve kullanım zorluğundan sıkılıp satın alman gerekir..
Smart tv'nin smart özelliğini kullanmak isteyen, kullanmayı düşünenler için magic motion kumanda şart, yoksa smart menüsünün hiç bir eğlencesi kalmaz.
Senin için kumanda sayesinde Smart TV daha eğlenceli ve rahat olur. En iyi oyunları magic motion kumandası ile kolayca oynayadabilirsin.
Normal kumandayla oyun oynanmaz bence, oyun meraklıları magic motion kumanda almak zorundalar, smart tv seven, satın alan magic motion kumandayıda satın alacak başka çare yok :)
Samsung'un Smart TV' ler için çıkardığı QWERTY kumandasını gördünüz mü arkadaşlar? Tasarımı bana çok kaba geldi.
Samsung'un Smart TV' ler için çıkardığı QWERTY kumandasını gördünüz mü arkadaşlar? Tasarımı bana çok kaba geldi.Arkadaşlar QWERTY kumandasını ben sizlerle paylaşmıştım, ama yanlış paylaşmışım bu kumanda eski model smart tv'lerde kullanılıyormuş, yeni nesil samsung smart tv kumandası bu;
Yanlış hatırlamıyorsam 250 tl cirında bir fiyatı vardı Samsung QWERTY Kumandasının..
Gözlükleri gibi kumandasıda pahalı anladığım kadarıyla ..
Samsung'un bir çok ürünü taklit, apple bu konuda defalarca dava açtı samsung'a ve kazandı.
Aslında çok ta gerek yok smart tv'ler için ayrı bir kumanda satın almaya, android veya ios işlemi sistemine sahip bir telefon muhakkak her evde vardır, televizyona ve telefona yüklenecek bir program sayesinde cep telefonumuzu kumanda olarak kullanabiliyoruz.