forumun başkatibi,pckurdu,donanım aşıgı :)
Üsttekini nasıl bilirdiniz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.gayet relaksss biri:D
geceden hoşlanan çok night ve çok dark biri
forumdaki enlerden biri mesala en yetenekli konuya hakim
conpex çok ter güne denk geldi ya cumartesi çalışıyoz aslında niyetimde vardı gitmeye ama bu arada borga yı iyi bilirim yardım sever bir arkadaştır :)
Borga-x tam bir Mustang GT500 manyagıdır
nightsilverBorga-x tam bir Mustang GT500 manyagıdırdağıtmayın üstün üstü değil üst:Dbu arkadaşı ilk defa görüyorum
karanlığın silverı olan biri
canavarPCwallaa hiçbişey bilmiyorum sen kimsin?Hyatım çok uzun be:D
Araya arkadaş girmiş ben mesajı yazana kadar.Espri olucaktı tüh canavarPC nin altına yazcaktım. Neyse farketmez.
üsttekilerin hepsi chip online dan başka bişey söylemeye gerek yok ki...
Tanımıyorum ama oda burda olduguna göre bizden biri ve sakin biri:)D
Forumun hareket kazanması için konuyu ateşliyorum
erdem187 Duygusal bir arkadaşımız sanırım. OC ile kafayı bozmuş olarak biliyorum birde.[*<]
Gayet sakın ve usturuplu bır arkadaşım. Kendısını takdır edıyorum. Ara sıra MSN'den de gorusuruz.
Borga abiyi resimlerden de görünce, insanın baba olma duygularını kabartan bir yanı olduğunu söyleyebilirim. Çok şeker bir kızı var Allah bağışlasın. Ayrıca hayata bakış açısı yönünden insana pozitif enerji veren bir abim olarak biliyorum.
Fazla bilmiyorum ama sakin biri gözüküyor... Anlaşılabilir birisi...
ceryan67Forumun hareket kazanması için konuyu ateşliyorumehehehehe..=)erdem187 Duygusal bir arkadaşımız sanırım. OC ile kafayı bozmuş olarak biliyorum birde.[*<]
erdem187 her konuda fikri olan bir arkadaş sewerim gerçi forumdaki herkesi sewerim :)
oyunun bittiğin düşünen bir galiba
pek tanımıyorum ama iyi biridir herhalde:):)
Sürekli HDD ve sürücü sorunları çeken zatı muhterem
maalesef
hiç tanımıyorum sadece mod deyim barii
iyidir mutlaka