jeomania hakkında birşey biliyorsam oda hiçbirşey bilmediğimdir.
Üsttekini nasıl bilirdiniz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hah ne güzel üsteki üyeyi iyi bilirim :)
iyi... bende seni iyi bilirim
jeomaniayı hemşehrim bilirim(en azından adanada yaşıyordur heralde adana kent fm'de dj'lik yapıyorsa...)
hehe boşum şimdi işsizim... daha doğrusu free yim
gece gündüz forumdayız gördüğün gibi..
ama yakında ne olur belli olmaz.
muhasebeci olursun işte daha ne istiyonki dostum
o halde şöyle diyeyim üsteki üyeyi endişeli bilirim :)
Kafayı elektronikle yemiş birisi...
(Bakınız https://www.chip.com.tr/forum/kis ... de=display&id=44292 )
Borga-xJeocum Cell-o gibi arkadaşlarımız Allahtan var. Stern, Egemengiga , cell-o ve daha aklıma ismi gelmeyen bir iki kişi daha...beni bu kadar abartmayin, cell-o benden iyidir...
Egemengiga adı gibi egemen donanım bölümünde.Güzel yorumları vardır.İyi bi insandır.Balıkesir'de yaşar.Bandırma ilçesiydi heralde.İğrenç esprileri olmasa dört dörtlük insan.
bence hiç te iğrenç esprileri yok
bu birazda iyi sayısalcıların türkçe sorularını
sosyalcilerden daha iyi yapması gibi bişi...
espri anlayışı da iyidir egemenin
benersince ile jeomania yı karıştırıyorum hep... jeomania Paul Van Dykehayranı bir DJ bildiğim kadarıyla. Bende onun sayesinde tanıdım PVDı. Severim kendisini
resmide sildim artık karışmaz yaw
ceryanı bilirim sakin bir kişiliktir
benersinceresmide sildim artık karışmaz yawSizin resimlerinizin aynı olduğundan dememiştim Aynı olduğunu da farketmemiştim daha önce. Neden karıştırıyorum bilmiyorum. benersince isminden sempati uyandıran bir kişi gibi geliyor en başta, kendiside öyle matrak biri
ceryanı bilirim sakin bir kiş
yok ya espiri olsun diye dedimdi zaten ya benimde karıştırdıgım insanlar var :):):)
zaten resim lerde aynı degildi zaten 2 gündür resimsiz dolaşıyom formdada niye bende bilmiyom
sakın yanlış anlama üsteki yorumumu sadece espri olsun diye yazdı yaw:)
ooo kardeşim gene bana denk gelmiş...
yarım saat yol var mı aramızda.. :)
yoktur...hani karizma nettin resmini..sana bırakmıştım oysa :):):)
arkadaşı çok efendi ve misafir perver bilirim...
Birde forumda çok sevildiği dikkatimi çekti... :)
Zülfikarooo kardeşim gene bana denk gelmiş...sagolsan zülfikar sende öylesin eksik olma :)
yarım saat yol var mı aramızda.. :)
yoktur...hani karizma nettin resmini..sana bırakmıştım oysa :):):)
arkadaşı çok efendi ve misafir perver bilirim...
Birde forumda çok sevildiği dikkatimi çekti... :)-----------------------------------------------------------
korsan.... yoktun ortalıklarda döndün demek hoşgelmişsin
korsanıda iyi bilirim efendi çocuktur
ehuheuhe ben üstümdekini! iyi bilirim Kendısı ile yuzyuze tanışma ve sohbet etme fırsatım olmuştur.. Çok iyi bir admindir (yalakalık yapmıyom sakın yanlıs anlamayın). İnsallah compex'de de kendısı ıle beraber olup sohbet edecegız...
anam be bana en güzeli geldi...Borga abi resmen adamın kralıdır..iyilerin dostu,kötülerin düşmanı........ herkese yardım eden biri olarak bilirim...ayrıca egemengiga da bana forumda ilk cevap yazan ve ilk özel mesaj atan kişidir inş. oda gelir..
OOOO bak okonuda sana katılıyorum Borga abi mükemmel bir insan,sonra egemen süper tam prof tur kendi çok iyi dost olur keza karadaş serkanda ben bunları tanıdığım için çok şanslıyım galiba:)bu arada Selçuk Beyde onu anlatmaya cümleler yetmez.:)
betulmkOOOO bak okonuda sana katılıyorum Borga abi mükemmel bir insan,sonra egemen süper tam prof tur kendi çok iyi dost olur keza karadaş serkanda ben bunları tanıdığım için çok şanslıyım galiba:)bu arada Selçuk Beyde onu anlatmaya cümleler yetmez.:)bu forumda olduğumuz için baya bi şanslıyız tüm chip forum üyeleri olarak.......