Vortex Bitci'de listeleniyor

politikman
16-10-2024, 13:41   |  #1  
politikman avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2023

Uzay temalı bir dijital varlık projesi olarak Solana ağında geliştirilen Vortex (VTX) yarın 15:00'te Bitci'de listeleniyor!

Vortex DeFi, tek bir platformda çeşitli DeFi araçlarına erişim sağlamak için geliştirilenbir DeFi ( merkezi olmayan finans ) platformu olarak faaliyet göstermektedir. Platform litepaper'ına göre , Vortex DeFi'nin temel odak noktası Polkadot ve Ethereum ağları arasında sağlam bir iletişim yolu oluşturmaktır. Platform , iki ağ arasındaki boşluğu kapatarak verim çiftçiliği yoluyla kullanıcılar için maksimum fayda sağlamayı amaçlamaktadır . Ayrıca, Vortex ekosistemi Polkadot ve Ethereum ağ kullanıcılarının çok sayıda aktivite gerçekleştirmesini sağlamak için bir uygulama paketi sunmak istemektedir. Aktiviteler NFT ( değiştirilemez token ) varlık takibi, ödünç verme, ödünç alma, kripto varlıklarının zincirler arası kolay takası ve kripto paraların sigortası olabilir .

Litepaper'da belirtildiği üzere, Vortex DeFi, ağ getirisi sağlayan çiftçilere optimize edilmiş getiri sağlamak için yEarn Finance protokolünü kullanır. ( yEarn Finance, kullanıcıların dijital varlıklardaki karlarını ticaret ve borç verme hizmetleri aracılığıyla optimize etmelerine olanak sağlamak için tasarlanmış bir protokol grubunu ifade eder .)

Vortex DeFi ekosistemi, mevcut DeFi piyasasının gereksinimlerini karşılayan web tabanlı bir uygulama olarak işlev görür. Platform, zincirler arası takas, yüksek giriş engelleri vb. gibi büyük merkezi olmayan finansı çözmeyi amaçlayan özellikler başlattı.