şimdi bunun dil paketi var diyorlardı orjinal onu nerden bulcaz
Windows 7 RC geldi geçti ama konuyu geçen olmadı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Türkçe mürkçe yok arkadaşlar şuan sistesinden indirme linki var zaten dünde vardı bildigim kadarıyla yada o bir önceki betaydı bu rc
Bu ne yaw. Topic uçmuş... Microsoftu bilmem de bu hızla giderse chipin sunucusu çökecek
H@ckerCesurBu ne yaw. Topic uçmuş... Microsoftu bilmem de bu hızla giderse chipin sunucusu çökecek
64 bit indirdim 32 bit te %20 de her halde birazdan oda iner sızan surumle aynı dogal olarak . türkçe beklentimiz boşa çıktı.Sızan dil paketlerini kullanıyorum ama orj olarak türkçe olsaydı daha iyi olmaz mıydı en azından paketle ugrasmazdık
Mustafa Canwohowwwwwwww.... download ediyom....sakin sakin no panik:):)
ben hem 32 hem 64 biti indirdim bile sızanla hersey aynı yaw
indirmek isteyenler burdan
veya burdan
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx
nornarkadaşlar indirip kurdum. 7100'ün aynısı hiç bi değişiklik yok sanki :)değişiklil bekleyenleri anlayamıyorum sen halksın beleşçisin micro gozunde aylık 300 euro yu veren once denemek için ayın 25 inde sızan seyin aynısı aynı dna ları taşıyan bi kopyası hiç bi farkı y.o.k.
ne oldu :D türkçe mi bekliyonuz hala :D :D
ayrıca tr iso olarak 1 2 hafta geçikmeli gelebilir herzamanki gibi yine micro işkencesi çünkü yoğunluk olmasın diye wave 1 deki diller için rc+14 day diye bi dedikodu var çünkü.....ama sızdırdığımız dille tr oluyoo zaten:)
kerimcemayrıca tr iso olarak 1 2 hafta geçikmeli gelebilir herzamanki gibi yine micro işkencesi çünkü yoğunluk olmasın diye wave 1 deki diller için rc+14 day diye bi dedikodu var çünkü.....ama sızdırdığımız dille tr oluyoo zaten:)Arkadaşım sen haklı çıktın valla diğer forumlardada yazılarını okumuş ve inanıp indirmiştim gerçektende birebir aynıymış o zaman şimdi indirmiyorum.İyi çalışmalar.
kerimcemayrıca tr iso olarak 1 2 hafta geçikmeli gelebilir herzamanki gibi yine micro işkencesi çünkü yoğunluk olmasın diye wave 1 deki diller için rc+14 day diye bi dedikodu var çünkü.....ama sızdırdığımız dille tr oluyoo zaten:)ben win7 yi ilk defa indiriyorum ve win updaye ile çıkmasını bekliyorum tr paketinin
ben micro'nun gözünde halk ve beleşçi olabilirim ama benim gibi milyonlarca kullnıcı var. ayrıca 10 gün boyunca yatacaklarına 7100 yerine Release Candidate gibi bir ifade yazıp mantıklı bişey sunsalardı. :=))))) benim gibi düşünen birçok kişinin olduğunu da biliyorum. dün gecden beri bu sayfalarda nasıl bişey olucanı tartışan ve bekleyen yüzlerce insan var. çok kişinin umudu vardı ama hepimizi çuvallattı microsoft :) bombastik olduk
Mustafa Canben win7 yi ilk defa indiriyorum ve win updaye ile çıkmasını bekliyorum triyi beklemeler çıkacak olan tr pakkette aynısı meraketme :d niye her zaman en sondan takip etmeye niye bukadar bayılıyosunuz anlamıyorum micronun halka yaptığı sonuncusal ayrıcımlıktan zevk alıyosunuz herhalde:)Son Düzenleme: kerimcem ~ 05 Mayıs 2009 13:18
nornben micro'nun gözünde halk ve beleşçi olabilirim ama benim gibi milyonlarca kullnıcı var. ayrıca 10 gün boyunca yatacaklarına 7100 yerine Release Candidate gibi bir ifade yazıp mantıklı bişey sunsalardı. :=))))) benim gibi düşünen birçok kişinin olduğunu da biliyorum. dün gecden beri bu sayfalarda nasıl bişey olucanı tartışan ve bekleyen yüzlerce insan var. çok kişinin umudu vardı ama hepimizi çuvallattı microsoft :) bombastikKatılıyorum şu 7100 gibi sürüm rakamları insanı kıllandırıyor şöyle olmalıydı Windows 7 RC_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd :):)
ayrıca her zaman aynı şeyler...
7000 26 sında düşmüştü nete daha 10 unda indi...
7100 24 ünde düştü 5 inde indirdiniz...
sp1 sp2 paketleride aynı biçimde..
microya para bayılan kurumlar ve üyeler var ilk once herşeyi onlar dener onlardan sızar halkı düşndükleri için sizin indiridğinizle düşen arasında herzman hiç bi fark olmuyacaktır elinizze geçende sadece zaman kaybı..türkiyede bilgi eksiliği çok bu konuda....
evet herzaman aynı şeyler. bu işler böyle gider. birisi bilsede bilmeseda bişey ortaya atar sende huylanırsın cvp yazarsın. ağzında tüy biter anlatırken ama nafile. her dakka birisi gelir aynı şeyi sorar durur sanada bıkkkınlık gelir. forumların genel özelliği bu yapacak pek bişey yok. :)))) aynı tas aynı hamam misali