hadi bakalım indirenler bir adam öne cıkın
bu sürümü rc oldugundan baya indiren var ve yavaş iniyo diye eyüp abiden almayı düşünüyom belki bizim pc ögretmenide indirmiş olabilir
indiren arkadaşlara sabır diliyorum
hadi bakalım indirenler bir adam öne cıkın
bu sürümü rc oldugundan baya indiren var ve yavaş iniyo diye eyüp abiden almayı düşünüyom belki bizim pc ögretmenide indirmiş olabilir
indiren arkadaşlara sabır diliyorum
hız çok oynuyo ya yoksa inecek de fazla indiren var o yüzden böle oluyo.download manager ile vermesi güzel çünkü arada bağlantı falan kopsa indirdiklerin boşa gitmicek bu yüzden ii olmuş.
sinan354hız çok oynuyo ya yoksa inecek de fazla indiren var o yüzden böle oluyo.download manager ile vermesi güzel çünkü arada bağlantı falan kopsa indirdiklerin boşa gitmicek bu yüzden ii olmuş.download manager yavaş indiriyor bence ben direk link buldum öle indiriyorum
Ben de sabah 10 gibi başladım indirmeye %86 şuanda.
Dandik bir download manager var. Umarım %99 da elektrik gitmez.
Ya da kaldıgı yerden devam etme destegi vardır. Oysa ben fdm ile indirecektim ama kendi download managerini direttirdi microsoft. Neyseki daha sorun yok.
2.36 gb az boz da degil ki...
benim upload bitti isterseniz rapid verim ama 32 bit 64 e daha yenı başladım hızlı ınternet kullandıgım ıcın ındırmek o kadar uzun surmedı 2 saatte ınmıstı ıkısıde:)
mustafa naptın kurdunmu :D
baran101010ulan ttnet ne olrdu şu 1mb hızını kaldırıp 2mb yapsan yabancıalr 100mb lere ulaştı biz daha 1 lerde sürünüyoruz saat öğle 2 de başldım şu an yüzde 42 si bitti akşama kadar biter inşhahah :) biz 4mb sınırında uğraşalım japonlar aylık 36$ gibi şaka bir fiyata 1gbps internet kullansınlar :)artık bunu ben deqil oğlum torunum ve torunları bile göremez...
Barışhahah :) biz 4mb sınırında uğraşalım japonlar aylık 36$ gibi şaka bir fiyata 1gbps internet kullansınlar :)gorur gorur merak etmeyın hızlı ınternette var sız paradan haber verin:):):) tabi o kadar hızlı degıl 100 megabit:)artık bunu ben deqil oğlum torunum ve torunları bile göremez...
matador86gorur gorur merak etmeyın hızlı ınternette var sız paradan haber verin:):):) tabi o kadar hızlı degıl 100 megabit:)100mb e geçsek bile kaç kişinin ağı kaldırır onu
ben 32 ile idare ediyorum bana yetiyor
matador86ben 32 ile idare ediyorum bana:)) oda qüzeLmiş
enes39Böyle bir şey görülmedi
türkçe lmaması kötü olmuş. tr dil paketi ne kadar uyumlu yani birebir bi çeviri söz konusu mu
e2008türkçe lmaması kötü olmuş. tr dil paketi ne kadar uyumlu yani birebir bi çeviri söz konususızan dıl paketlerınde cok az bır hata var kucuk hatalar oyle sorun olacak seyler degıl bazı yerlerde ı sorunu bazı yerlerde de ş o kadar fark etmiyor guvenle kurabılrısınız
matador86sızan dıl paketlerınde cok az bır hata var kucuk hatalar oyle sorun olacak seyler degıl bazı yerlerde ı sorunu bazı yerlerde de ş o kadar fark etmiyor guvenle kurabılrısınıztşk ederim. dil paketini sen gönderiyorsun sanırım banada gönderirsen sevinirin
slm arkadaşlar burası yeri değil belki bilemiyorum ama ben win 7 i indirdim neroda veri dvd si yaptım ama yüklüyemiyorum lütfen bana bir yardım açemilik işte zor be yardımlarınızı bekliyorum pc başında şimdiden teşekkürler
girdap054slm arkadaşlar burası yeri değil belki bilemiyorum ama ben win 7 i indirdim neroda veri dvd si yaptım ama yüklüyemiyorum lütfen bana bir yardım açemilik işte zor be yardımlarınızı bekliyorum pc başında şimdiden teşekküarkdaşım inşallah dusuk hızda yazdırmıssındır hata vermemesi için.yüklemek için istersen biosu once güncelle sonrası yapacagın tek sey dvd room uzerınden boot etmek onun ıcınde dvd tak pc yenıden dvdrom uzerındne başlat(yeniden başlatırken f8e basarak dvd-rom secebılrısın) instal bolume geldıgınde install de kurmak istediğin bolumu sec devam et kurulum gerçekleşecektır.