Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Benim hdd vardı yukarıya bak .
2 kere izlediydim :D güzel film.
Titanların Savaşı nı da izleyin izlemediyseniz. Ilk once Crash of the titans i, sonra da Wrath of the titans i izleyin. Ikiside guzel bence. Yunan mitolojisi. Zeus , Hades falan filan.
Titanların Savaşı nı da izleyin izlemediyseniz. Ilk once Crash of the titans i, sonra da Wrath of the titans i izleyin. Ikiside huzel bence. Yunan mitolojisi. Zeus , Hades falan filan.
abi o yunan mitolojisi ne ya öyle.onun için oyun bile yapıyorlar bknz : god of war.hiç anlamam.
3D film olarak Step Up 3D'yi önerebilirim, 3D kalitesi fena değil.
Önceden de vardı karton dergilerin verdiği
Titanların Savaşı nı da izleyin izlemediyseniz. Ilk once Crash of the titans i, sonra da Wrath of the titans i izleyin. Ikiside guzel bence. Yunan mitolojisi. Zeus , Hades falan filan.Ben pek sevmemiştim onu. Konu güzeldi aslında ama pek hoşuma gitmemişti. Pegasus'u da neden siyah yaptıklarını hâlâ merak ediyorum.
Cok eskiden bilim teknik dergisi gunes tutulmasini izlemek icin gozluk vermisti o aklima geldi birden. Siyah, dikdortgen bir serit. Ogle vakti etraf ikindi vakti gibi olmustu.
Gözlük iyi güzel de uzun süreli kullanımlarda biraz ağır olduğu için burnuma yük yapıyor.Ben de gözlüğü kendi gözlüğümle kullanıyorum çözüm olarak hem öyle daha net görüyorum.Aşağıda resmi de var, az önce sırf burada paylaşayım diye çektim.
abi o yunan mitolojisi ne ya öyle.onun için oyun bile yapıyorlar bknz : god of war.hiç anlamam.:D Komşu 2 gramlık tarihini daha doğrusu sadece tarih de değil mitolojisini abartmayı cok sever 300 spörtali gibi oyunlardada var benim suan oynadıgım titan quest gibi age of mytology gibi :D işte adamlar bunları kullanmayı biliyor bizim tarihte cok eskidir komşuyuda savaşlarda ez paspas etmedik ama bizde cıkmıyo böle şeyler ıkın ıkın bi fetih 1453 cıktı oda ortada nese site resetlenmeden duram ben :D iyi geceler millet ....
Yaa bir de ben havada gunes olmadigi halde, gunes gozlugu takanlara gicik oluyorum. Artistlik yapiyorlar iste baska bi anlami yok. Bakmak istedikleri yerlere rahat rahat bakabilmek icin bir de.
Neyse ben kaçtım arkadaşlar, hepinize iyi geceler. :)