Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bu hızla devam edersek ginese gireceğiz dünyanın en uzun forum konusu olarak
Adamı kanser edersiniz mutfakta sadece simit var ...
kesko abi o yaziyi okudum da.. Ne guldum yaa. Gazete kagidini kulah yapip ince ucunu kulaga sokun, ve genis tarafindan yakın diyo yaa :D:D:D:D
Abow :S abi ne soktu öle banada soksun yani kulagıma :Valla kulaklarımda zınnnnn diye bir ses vardı uğuldama yanımda konuşan bir insanın sesi bana uzak geliyordu muayenehaneden çıktıktan sonra sorun kalmadı kulaklarda su girmiş kulağıma beyinin dışardan sesi aldığı kanallara girmiş galiba beynin dışardan ses alışını kesiyormuş şuan hiç sorun yok..
Heimm abi bende 2-3 snedir ugultu cınlama tıkanıklık hani yutkunursunda acılır ya öle tıkanıklık hepsi var :D bazen bi acılıyor önceden hiç duymuyomusum megersm diyorum :D nese beterin beteri var şükretmek gerek.Valla kulaklarımda zınnnnn diye bir ses vardı uğuldama yanımda konuşan bir insanın sesi bana uzak geliyordu muayenehaneden çıktıktan sonra sorun kalmadı kulaklarda su girmiş kulağıma beyinin dışardan sesi aldığı kanallara girmiş galiba beynin dışardan ses alışını kesiyormuş şuan hiç sorun yok..
Al hacı sorunları bunlar..
Bunların bende olanları sadece
Kulaklarımda basınç vardı
Kulak tıkanıklığının belirtileri nelerdir?
- Baş dönmesi
- Kulağın birinde veya her iki kulakta rahatsızlık hissi ya da ağrı
- İşitme kaybı (hafif)
- Kulaklarda dolgunluk veya tıkanıklık hissi
Tıkanıklık uzun süreli ise:
- Kulak ağrısı
- Kulaklarda basınç duygusu (su altındaymış gibi)
- Ortadan ağır dereceye kadar işitme kaybı
- Burun kanaması