Artık 2012 de çıkan filmleri indireceğim, 2012 aşağısı filmleri indirsem seneler alırGerçekten izlenmesi gereken onlarca eski film de var. Ben IMDb Top 250'ye bakıyorum beğenilen filmleri öğrenmek için, daha sonra beyazperde.com gibi sitelerden yorum okuyorum konu ilgimi çekerse izliyorum. Ama 1990 altı filmleri ben de zor izliyorum.
Bazı filmlere ön yargıyla yaklaşıyorum isimlerinden ve tarihlerinden dolayı ama gerçekten çok iyi filmler çıkabiliyor. Dövüş Kulubü'nü basit bir dövüş filmi sanmıştım ama alakası yok. Milyon Dollar Baby de öyle. Fight Club'ı öneririm ama dikkatli izle.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben film izlemekten oyun oynayamıyorum
Eskiden günde 1 tane film izlerdim, şimdi 4 5 tane izliyorum
Ben eskiden de izlerdim ama haftasonları veya akşamları
Ben sattığım kasayı film izlemek için kullanıyordum led tv ye bağlayınca güzel oluyordu. Şimdi leptop 1366x768 çözünürlükte yetiyor.
Dün biri demişti kimin dediğini unuttum o baksın o kimse :)
Su vatan pc %25 indirim yapsa da monitör alsek ya :D bakam yakalıyabilcezmi ilk defa onu takip ediyorum :D
Abiler alınan ekranda ölü pixel cıkarsa istek üstüne vatan degisiyormus doğrumu bu ? adamın birinde 6 tane cıkmıs degistirmisler led lerde ölü pixler oranı yüksekmidir benim almak istedigim vatandastada cıkmıs 1-2 sefen bilgisi olan ? :D
Değiştirirler mi bilmiyorum ama fiyatı pek uygun gelmedi bana. Benimkinden tek farkı HDMi bağlantıya sahip olması. Dell'de Dvi var, o da 2 ms tepki süresine sahip. Kontrast oranı biraz daha iyi.
Değiştirirler mi bilmiyorum ama fiyatı pek uygun gelmedi bana. Benimkinden tek farkı HDMi bağlantıya sahip olması. Dell'de Dvi var, o da 2 ms tepki süresine sahip. Kontrast oranı biraz daha iyi.Direk alırsan 508 tl %25 ile 380 civarı ediyor bana uygun geldi acıkcası direk alamam ama 380 tl ye güzel bir monitör 23 inç + hdmi işte %25 denk getirirsem alıcam inş :D senin monitörde güzelmiş hosuma gitti %25 bulamaz isem onuda aldım listeme teşekkürler .
Zaten okin dvı kullancan deme ?
Yok hdmı kullanırım alacagım monitörde olursa tabi :D kart destekliyor.
Tamam bütçene göre bakacan artık Manyak bişey şu http://www.teknobiyotik.com/dona ... 3d-led-monitor.html
Hocam kalp krizi geciriyodum az daha o fiyat ne öle :D oyyy :D. Benim bütce 500 tl ama ups de alıcam o yüzden bu samsung işimi görüyo ya alabilirsek tabi Allah ın izniyle 380 tl ye . Birde ups alıcam tamamdır :D hdmı dan baglarız inş 23 inç cillop olar bende suan 17 inc var crt samsung sync master 793s yetiyodu ama göz bozuyor göz için lcd sart bu nası olcek bakalım.
21.5 ınc bile yeter full hd olsun 2 ms olsun birde.
Evet haklısın yeterde 380 e bunu kacırmak istemiyorum buda 2 ms sanırım tekrar tekrar link atıyom gözünüze skouyomus gibi k.bakmayın buda deyince hangisi felan karısmasın diye :D
donanım haberde felan yorumlar iyi bir tek kötü yorum okudum o adamdada ölü pixel cıkmıs crysis 2 oynayan bi adam foto koymus 23 inc cok hosuma gitti gercekten.
Bir koysana merak ettim.
Koydum o mesajada link cıkmadı sanırım bu site adamı delirtir simi oldu :D
:D
Güzelmiş, bende o sana önerdiğim phılıpsı merak ettim.
Adam cekerken kamerayı oynatmıs bozuk cıkmıs biraz :D esas ips teknolojiler var nerden bakarsan bak görüntü bozulmuyor gerekliliği tartısılır pahallılar biraz bu arada abiler aldıgınız alette nokta gibi bişiler cıkarsa geri götürün degisiyolarmıs 1 ay içinde :D
IPS lerin farklı işlerde kullanılıyor, normal ev kullanıcısı ve oyuncular için uygun değil.