cümleten selamın aleyküm.nasılsınız:)
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Hoşgeldin nasılsın ? tanışalım .
Herkese iyi geceler ben kaçar.
Ben de bu sene dersaneye yazıldım ama 9 dan 10 a geçenler için hızlandırma yapmayacağız dediler :D Ama cidden okullar açılacak biz ne yapacaksak ? Sabah yatıyorum akşam uyanıyorum gece oturuyorum :D
yav birde benim imzam görünmüyor niye acaba ? tekir arkadaşına yaptırdı zahmet oldu ben imzama ekliyorum ama görünmüyo :D
Çağırıyorlar genelde ne kadar iğrenç bir şey .Dersaneler bizi at kendilerini de jokey olarak görüyorlar. Biz koştukça onlar para kazanıyor.Ben de bu sene dersaneye yazıldım ama 9 dan 10 a geçenler için hızlandırma yapmayacağız dediler :D Ama cidden okullar açılacak biz ne yapacaksak ? Sabah yatıyorum akşam uyanıyorum gece oturuyorum :Final'in sitesine koymamışlar kurs programını ama Uğur da yapmayacakmış. Final'in de yapacağını sanmıyorum ama yine de sınıf belirleme sınavı yapacak çalışmam gerekiyor sınava doğru. Senin dersane hangisi?
Boyutu büyük diye değil sadece yanıtla deyip imza mı ekle deyince imza çıkıyor. Yazdığın yoruma düzenle deyip Mesajın altına imzamı ekle yi işaretleyeceksin. Veya yukarıda konu seçeneklerinden yanıtla diyeceksin.
Dersaneler bizi at kendilerini de jokey olarak görüyorlar. Biz koştukça onlar para kazanıyor.Evet. Ben finale yazıldım.Final'in sitesine koymamışlar kurs programını ama Uğur da yapmayacakmış. Final'in de yapacağını sanmıyorum ama yine de sınıf belirleme sınavı yapacak çalışmam gerekiyor sınava doğru. Senin dersane hangisi?
Fetih 1453'ü bluray izleyip geliriyorum.