Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bende Galaxy Ace a yükledim ama forum kısmını göremedim.O yüzden Dolphin Tarayıcı HD kullanıyorum.
Az kaldı galaxy ace 2 alıcam nasip olursa
Tekir ben o işlemciden vazgeçtim ya.3 ghz ama gene biraz eski yani.Zaten Lise 2 gibi pc gelecek yeni.Bu sene ortalama 90+ olursa ps3 :D Hayır o işlemci birde fsb 800.
KONAMI Lisansı Aldı ! PES 2013 te Türkiye Ligi VAR !
benim fps 1066 mhz bu saatten sonra çift çekirdekli işlemci alınmaz.
Beyler torrent'dan oyun indirdim Deamon Tools yükleyince benim pc bozuluyor Clone dvd filan hepsini denedim bende çalışmıyor hepsi farklı farklı hata veriyor bende oyunları winrar olarak açıyorum autorun filan filan şeyler oluyor ordan yüklüyorum Nfs most wanted yükledim winrar ile içini açtım autorun.exe diye bir dosya vardı tıkladım yükledim oyunu crack yaptım oyuna tıklayınca hiçbir şey olmuyordu görev yöneticisinden bakınca'da bir şey görünmüyordu nasıl çözerim bu sorunu ben
Dosyaları klasöre çıkart yaptım Autorun.exe'ye tıkladım şöyle bir hata aldım , sanırım deamon tools şart
[url=http://www.ressim.net/i/5975624][/url]
Deamon tools olmadan o oyunu zor kurarsın achocoll 120 yi dene bir.
Beyler torrent'dan oyun indirdim Deamon Tools yükleyince benim pc bozuluyor Clone dvd filan hepsini denedim bende çalışmıyor hepsi farklı farklı hata veriyor bende oyunları winrar olarak açıyorum autorun filan filan şeyler oluyor ordan yüklüyorum Nfs most wanted yükledim winrar ile içini açtım autorun.exe diye bir dosya vardı tıkladım yükledim oyunu crack yaptım oyuna tıklayınca hiçbir şey olmuyordu görev yöneticisinden bakınca'da bir şey görünmüyordu nasıl çözerim bu sorunu benNiye bu kadar zorlandın ki.Daemon Tools la kalıbı aç kur.Crackide şöyle yapıyorsun.s4_hide olacak.Oyuna girerken onu açıyorsun basıyorsun.Çıktığında altındakine basıyon tamamdır.Yada başka Most Wanted mı kurdun acaba ?
Dosyaları klasöre çıkart yaptım Autorun.exe'ye tıkladım şöyle bir hata aldım , sanırım deamon tools şart
[url=http://www.ressim.net/i/5975624][/url]
Futbol oyunları sıkıcı geliyor bana fps tarzı oyunlar olucak
Futbol oyunları sıkıcı geliyor bana fps tarzı oyunlar olucakBen de eskiden sıkılırdım ama arkadaşlarla oynayınca zevkli oluyor. Ama çok sinir bozucu hatalar var gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum :)
Barcelona'yla Real Madrid'i alan kazanıyor genelde Messi ve Ronaldo'dan dolayı. Ronaldo bir şut çekiyor dandik gittiği halde kaleci eliyle tutamıyor. Adamlara insanüstü güç yüklemişler sanki :)
Tekir COD 4 indirecem de torrent oyunun falan yok kırık hepsi :D Ö.M den link atsana biliyorsan :D
Ps3 te arada oynarım arkadaşın evinde
Ben kendi evim gibi kullanırım arkadaşlarımın evini kısaca ps3 benimmiş gibi kullanıyorum
Bende yok birde başka tarayıcıdan girip bakıyım.