Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Mafia 1 güzelmiş ya :D sevdim bu oyunu
Mafia 2 çok fena oyundu beğenmiştim :D
İşte o da olmuyor apayrı firmalar apayrı hikayeler :D
Bi oyun olcak akısı sen belirlicen mesela mafia olup uyusturucu kacırabilcen veya iş kurabilcen vs vs :D istedigine göre akıcak güzel olurdu tabi nası bi sistem isterdi Allah bilir
Neyse beyler ben kaçar foruma sahip çıkın, yamyamların sohbet bölgesi 3 filan açmış birileri gerekli cevabı yazdım.
Oynadıgim gta serilerinde (Gta Vice City sadece :D:D) en sevdigim oyunu Gta San Andreastı. Yalnız biraz çabuk bitti :)
Arkadaşlar gerçekten eğlence için Just Cause 2 öneriyorum. Şu an oynuyorum çok harika bir oyun. Eski bilgisayarımla da oynamıştım onda biraz kasıyor diye silmiştim gerçekten oynadıkça oynayası geliyor insanın :)
Abiler 2 saattir vatan pc balıkesir i arıyorum ve meşgul calıyor sürekli bu neden olabilir ? .
Baslıcam bu ülkenin carkına bee öffff bi tel acam diyosun bi tane muhatap bulamıyon.
Tv de reklam gördüm %25 indirim varmıs yarın ama gidemicem :( uzak ve yarın iş var .
Benimde param olsa 1100 tl lik parça alacam kasaya
Ben burslarımı ve bazı harçlıklarımı biriktirip elimdeki msi notebook u aldım. Yaşadığın şeyi anlıyorum okinkurt bende bilgisayar almadan önce 40 kere aradım pcdepo'yu, monster'ı falan. Anca cevap alabildim onlardanda :D
Sende burs ta olsa düzenli bi gelir var mış gene :D ama olsun biriktirmekte mesele tabi :D bende para olsa demicem var para monitör alcam %25 gözlerimi boyadı :D:D:D:D:D:D olmadı vga eski tip alıcam bunla ugrasılmazD
Sende burs ta olsa düzenli bi gelir var mış gene :D ama olsun biriktirmekte mesele tabi :D bende para olsa demicem var para monitör alcam %25 gözlerimi boyadı :D:D:D:D:D:D olmadı vga eski tip alıcam bunla ugrasıİyi gelir de 3 ayda bir geliyor keşke ayda bir gelse :D %25 Vatanın klasik indirimi zaten :D:D
Klasik ama bana en yakın vatan 100 km ötede %25 olsada gitmem zor ihtimal gittim paca bulmam da zor yani klasik olan şey bana yeni gibi oluyor diyebilirim :D yararlanamıyoruz yoksa simiye monitör almıstım ben 360 a ama 508 tl lik aleti aynı fiyata alabilme ihtimali cıkınca erteledim :Dİyi gelir de 3 ayda bir geliyor keşke ayda bir gelse :D %25 Vatanın klasik indirimi zaten :D:
Son indirim diyor 2 3 yapmayacak galiba