Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.*LMFAO* Öyle ya da böyle. İstediğim gibi yorum yapma hakkına sahibim. Forum kurallarını çiğnemiyorum. Kimseye saygısızlık yapmıyorum ama sizin ''Anger management'' sorununuz var. Gidin tedaviTürkçesi kıt olan biz değiliz sensin. öfke kontrolü yerine anger management yazarak bunu tekrar kanıtladın. Twitter'da devam et İngilizceye burası Türkçe forum. Senin de bir şeylerle hava atma isteğin var sürekli.
Samimiysen cevap ver, yeni bir kullanıcı hesabı açıp düzgün cevaplar verecek olabilirsin ama Hearth King kim diye neden sordun?
Sorun kurallarda değil sizin kişiliğinizde zaten. Düşüncelerini bir kişiye bir defa aktarırsın, eğer ona uymazsa susarsın. Ama sen, CM Punk ve KingHeart çivi çakar gibi yerleştirme çabasındasınız bu fikirleri insanlara. Rica ediyorum şu forumun tadını kaçırmayın veya bari bu konuya yanıt yazmayın.
Bir insan bir kişiye doğru yolu gösterir susar. Sen ise kendi düşüncelerini insanlara kabul ettirene kadar zorluyorsun o güzelim beynini. Sanırım ya işsizsin ya da öğrencisin.
Zaten ben de Apple sevgisi var. Fanboyluk durumum da yok. iPod Shuffle'ım var. Nintendo konsolum var biraz eski de olsa.
Ben bahsettiğim mesele senin bu yaptıklarının hoş olmadığını göstermek, kendince haklısındır eyvallah. Ama benim fikrim de başka. Kendi fikirlerini anlat ve onay alınmazsa sus. Böyle uzatmaya devam edersen yediğin küfürlerle ve mesajlarla kalırsın. Chip Forum her gün binlerce takipçisi olan bir forum senin burada ne amacında olduğunu kimin haklı olup olmadığını tarafsız gözden onlar daha iyi görüyor.
Tabiki oynadım. Benim favorim Nintendo 64 ve GameCube'dir. N64'te favori oyunlarım ise Body Harvest, Mario 64, Zelda ve Mario Kart'tı.
Ve günde 1-2 konu açmak varken 20 tane açmak saçma. Sakin tavırlarım sebebiyle böyle davranıyorum yoksa bu forumda Mr_YAMYAM adlı abimizden geriye kalan üyelere de forumumu bıraktırırsan üslubumda bozulmalar yaşarsın.
KİMLER MİCROSOFT WİNDOWS KULLANICISI
KİMLER APPLE OS X KULLANICISI
maci sadece elektro world bedava internet koyduklarından severdim artık elma yı bile sevmiyom :D
S.a bradırlar ne örüyonuz :) yamyam gardaslar led ekranlardaki ghosting sorunu hakkında bilgisi olan varmı bu geneldemi var yoksa üretim hatası kaynaklımıdır ?.
S.a bradırlar ne örüyonuz :) yamyam gardaslar led ekranlardaki ghosting sorunu hakkında bilgisi olan varmı bu geneldemi var yoksa üretim hatası kaynaklımıdır ?.Bence her yolu dene ve 1 ay dolmadan sorunun sebebini çöz ki bire bir değişim yapsınlar. Driverları kaldır dene, onboard kullan dene. Kartın kontrol panelinden değiştir yenileme hızını, çözünürlüğü vs.
Senin mesaj sonradan cıktı 3. girisimde sitedeki kronik hata :D söle bi sorun mesela fifa 12 de uzun top at görüntü hızlı aktıgında netlik yok oluyor oyuncular eriyor gibi fps oyunlarında kosarak düsmana bak ruhu cıkıyomus gibi oluyor :D hareketli görüntüde netlik bozulması diyebilirim hdmi yarın alıcam suan analog 9800gt monitörü kaldırmıyor sanırım aletin bozuk oalcagını düsünmüyorum ama fikrinizi merak ettim sorunu doğru anlatabilmişimdir inş sabit objelerde mauseyi oynattımı oyun vs masaüstünde metin belgesini oynat yazılar yok oluyor mesela oyundada öle .....Tam olarak nasıl bir problem? FullHD film açtığında ve HDMi kullandığında bir şeyler değişti mi?
Yoğun istek üzereni tekrar hizmet veriyor firmamız Nasılsınız ben geldim .
Bak nasıl getirdim adamı iletişime geçip
Forum tekir gidince çekilmez olmuştu yani çok durgundu şimdi herşey düzeldi tekir gelince hoşgeldin:)