Ben i7 2630qm ve gt555m ile Mediumda oynadım,başta iyi gibi 30-40 fpslere çıkıyordu ama son bölüm hiç düzelmedi,Lowdada hightede 15-20 fps :/ Çok kötüydü,O yüzden hemen sildim bitince zaten.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Farkettim minecraft işlemciyi çok kullanıyo :D of güç kaynağıda yetmiyor.Yetse daha iyi olacak ama bir gelmedi güç kaynağım.
Kasma sorunu için patchleri uygulamıştım ben de başka yapmadım ama şimdi baktım yamaları indirdiğim yerden silinmiş. Başka bir site bulayım ya da bendekileri upload edeyim.Farketmez kardeşim ve sorun yok 5-10 gün olur yani :) Zaten bugün uploadlasan da en erken 2'sinde falan indireceğim. Boş bir vaktinde halledersin şimdi güzelim sohbeti kaçırmanı istemem. :)
Aranız ips monitörü olan var mı?
Benim flat var o yetiyor :D :D he tanıdığı aradım 10 gün sonra size gelecem alırız diyo :D oh rahatladım :D
Şu ghost recon'u bitereceğim inat ettim :D
Onu takıntı yapmayın görmezden gelin böyle valla çok iyi gidiyor.
Benim sorunuma çare bulacak biri var mı veya sorunun sebebi tespit etse de olur. Monitör ile ilgili.
Hiç IPS monitör kullanmadım, hakkında tek bildiğim milisaniye değerinin yüksek olması .
İPS monitör de izleme açısı yoktur her açıdan aynı kalite, ışık ve netliği verir.
Benim soruna gelince, ben de 19.5" 1440*900 çözünürlüklü lcd monitör var. Ve oyuna girip çıktıktan sonra ekran titreme olur.
Hmm,Onun aslında problem olduğunu sanmıyorum ben,Mutlaka bi ayar flndandır,Normal kullanımda olmuyor dimi? sadece oyuna girip çıkarken?Evet. Benim fikrime gelince monitördeki pixellerdek hareket miktarı artınca kaynaklanan bir durum bu bence. Ve pixellere güç sağlayan devrede sorun olduğu için de oyunlarda ve oyundan çıkınca pixeller milim hareketlerle oynuyor ve bu sebeple de ekrana bütün pixel hareketleri bütün şekilde geldiği için titreme görüntüsü veriyor.
Var mı başka fikri olan? Ve benim fikrim doğruysa çözüm bilen?
bazı oyunlarda oyuna girerken ekrana gelen görüntü kesilip tekrar geliyor,Benim Notebookta öyle The Run yada battlefield 3te özellikle,Ekran kapanıp açılıyor,Tabi ilk açılırken görüntüde değişik hareketlenmeler oluyor :O pixeldeki ani ışık-görüntü vs. ile ilgili olabilir benim sorunum ise her oyunda oluyor.
Benim de 17'' 1280x1024 ve her türlü titriyor
oyuna girip çıkınca oluyorsa fazla dert etme :) Normal kullanımı etkilemedikçe sorun değil,Ama çok rahatsız oluyorsan servisi bir arayabilirsin :)Monitör 4 yıllık ve oyun esnasında da oluyor. Günde 1-2 saat oyun oynasan o görüntünün gözlerine vereceği zararı düşün.
En kısa zaman IPS ve Led monitör alacağım ama IPS mi alsam kararsızım.
http://www.vatanbilgisayar.com/M ... ils.aspx?I_ID=59609
Ben en kısa zamanda bunu alcağım :)