Foto çek at foruma merak ettim nasıl gözüküyor gerçekte.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Beyler her bilgisayarda olması gereken programları yazıp topluyorum önerilerinizi bekliyorum.Her türlü program önerisine açıktır.Aklımdakiler bunlar:Speccy, Gpu z, Piriform Defraggler, HwMonitor, Anti spy program (Malwarebyte),İnternet tarayicilarinda reklami engellemek icin AdBlock, Revo Uninstaller, oyunlarda bazen Game Booster işe yarıyor bazi oyunlard ama sistem iyi degilse hic bi yarari yok... Aklıma gelenler bu kadar şimdilik :)Sitelerin reklamlarını önleyen bir program varmış adı neydi unuttum block bilmem bir şeydi.
Kaspersky Internet Security 2012Ccleaner
Advanced SystemCare
Virtual CloneDrive
uTorrent
Internet Dowloader Manager
Winrar
Unlocker
Windows Live Messenger
Winamp
Google Chrome
Firefox
VLC Media Player
TeamViewer
Adobe Reader X
Adobe AIR 3.4
Adobe Flash Player
Adobe Shockwave
İyi günler arkadaşlar bir süredir giremiyordum foruma konuyu ilerletmişsiniz bayağı.
Yüksek Lisans için mülakata girmeme sadece 1 hafta kaldı.
Telefon sarj olsun atıcam kart yemiyü üst görüntüleri bide filmlerde bozulma oluyor ayarlıyamadım
"Merhaba arkadaslar ben oyun için laptop almak istiyorum.
Bütçem en fazla 1600 tl.Ona göre önerirseniz sevinirim."
"Üzerine 1.000 TL daha koyup Macbook Pro'yu öneririm. 13 inch Retina Display de gelecek."
Bazen iyi güldürüyor
https://www.chip.com.tr/forum/ban ... iniz_t250113_2.html
Bilgisayar ilk açıldığında programların yavaş açılması sorunu sizlerde de oluyor mu?Aslında bu tam olarak bir sorun da değil.Windows'un simge dosyalarını hep baştan yüklemesi de çok gıcık gerçekten hafızasında tutamıyor bir türlü.
Dostlar ekran full hd 1920 ayarda oyunlarda inanılmaz fark ettiriyor özellikle yeni oyunlarda azım acık kaldı :D
hayırlı olsun monitörün okinkurt.
Fotolar az bozuk abiler idare edin :D
Oto ayar var cözünürlügü secince samsung un program devreye girip ayarlıyo veya kendin ayarlıyon ekranın altından 23 inc ekran analog dan bagladım bi filmlerde sorun cıkarttı oda dvd rip filmler.
Sağolun. Naruto 1080 var iyi oluyo ama filmlerdeki bozulma srununu cözemedim :D
"Merhaba arkadaslar ben oyun için laptop almak istiyorum.Laf yetişmiyor
Bütçem en fazla 1600 tl.Ona göre önerirseniz sevinirim.""Üzerine 1.000 TL daha koyup Macbook Pro'yu öneririm. 13 inch Retina Display de gelecek."
Bazen iyi güldürüyor
https://www.chip.com.tr/forum/ban ... iniz_t250113_2.html