Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Dur kapatıp deniyorum avastı.
https://www.chip.com.tr/forum/yam ... olgesi_t221962.html
Eski konumuz iyi ki silinmemiş, ben üzülürüm silinirse anılarımız var burada.
https://www.chip.com.tr/forum/yam ... olgesi_t221962.htmlBende bug mu oldu bilmiyorum ama.Mr_YAMYAM abinin hesap açık gözüküyor konu sadece kitlenmiş gözüküyor.Eski konumuz iyi ki silinmemiş, ben üzülürüm silinirse anılarımız var burada.
Apple Fanboyunun tüm mesajlarını tekrar sildirdim :)
Böyle olmayacak bir denetmen seçilmesi lazım, sürekli aktif olan bir kişi konuları kitleyip forum ile ilgilecek.
cs87 programı açtımda videoda açtım ama find logo ya basınca bir hata veriyor devam çıkış falan var.
cs87 programı açtımda videoda açtım ama find logo ya basınca bir hata veriyor devam çıkış falan var.Konudaki videoyu izle ve açıklamaları oku.Evet videoyu yüklemeden ve videodan kareleri almadan butona basarsan patlar program.(işlem make automatic butonuyla otomatik olarak da yapılabilir)Programın kurulduğu klasörde örnek videolar var onlarla deneme yapabilirsin.(konuda açıkladım)
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 01 Eylül 2012 00:35
Program sadece .avi,.mpeg ve .wmv uzantılı video dosyalarını destekliyor bu arada.
Aha geldi gene kinghearth :D
pictureboxda gösteriyor.Youtube'daki videodaki gibi değil mi en son görüntü?
baktım birda hata falan vermiyo ama 5. frame ekrana sığmıyo :D kare ekranlara sığmıyor herhalde onu bir düzelt olur :D
yada benim ki 1024 x 768 diye öyle :D
yok ya bulamadı tarzı bir hata veriyor.biraz daha kurcalayım.1. videoda sorunsuz bulması lazım diğerlerinde logo bulunamadı diye hata veriyor değil mi?Videodan alınan kareleri arasındaki piksel bazlı fark ne kadar fazlaysa program o kadar iyi çalışıyor.Bazı videolarda o hatayı vermesinin sebebi o yani programın bir gereği o durum.
Öyle bir sorun yok tam ekran görüntüleniyor program.Benim monitörün çözünürlüğü 1366 X 768 sorunsuz görüntülüyorum o videodaki gibi aynı.
1. video sorunsuz.Ama niyeyse bende sığmıyor.Sendeki widescreen diyede olabilir.1. videoda sorunsuz bulması lazım diğerlerinde logo bulunamadı diye hata veriyor değil mi?Videodan alınan kareleri arasındaki piksel bazlı fark ne kadar fazlaysa program o kadar iyi çalışıyor.Bazı videolarda o hatayı vermesinin sebebi o yani programın bir gereği o durum.