Geçmiş olsun okinkurt.Cevaplanamayan bir sürü soru(tabi ki olağan bir durum) var forumda NeverBackDown.Tabi daha yeni olduğun için bilmiyorsun bunları.Fark ettimde Nasılsınız dedim sadece okinkurt cevap verdi diğer sayfalarda ohne dich bi selam verdi herkes cevap attı sırf bayan olduğu için mi bu kadar cevap yazdı herkes benim bi değerim yok mu
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sadece bir kişi cevap atınca kendimi garip hissettim.Nasılsın :)http://www.yilinadamgibiadami.co ... 7987204f0da99774fe2Bakın arkadaşlar yılın adam gibi adamı seçildim. Gerçi en sondaki görüntüde biraz kötü çıkmışım ama
Hem bazen mesajlar gözden kaçabiliyor.. Tam cevap veriyorum bir mesaja, o sırada benimle aynı anda bir başkası da mesaj atınca ve sayfa sonuna denk gelince bir diğer sayfaya atlıyor.. Benim mesaj önceki sayfada kaynayıp gidiyor. :D
Hem bazen mesajlar gözden kaçabiliyor.. Tam cevap veriyorum bir mesaja, o sırada benimle aynı anda bir başkası da mesaj atınca ve sayfa sonuna denk gelince bir diğer sayfaya atlıyor.. Benim mesaj önceki sayfada kaynayıp gidiyor. :
he ya sende t10 la yazıyon bir de zülum oluyo sana :D
Bendede avast uyarı veriyor.Abi şu ana kadar attığın bütün linkleri virüs gördü ya :D :İlginç ama aslında hiçbirinde virüs yok.
Bi anti-virüsün virüs olarak gördüğünü diğeri görmüyor, ben de daha önce karşılaştım bu durumla.Google Chrome genelde virüslü sitelerde uyarı veriyor ve paylaştığım linklerde vermedi.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 01 Eylül 2012 14:41
ben firefox un avast plugini var (chromedada var) uyarı verdi.dünkü logo detectionun linkinde google chrome kullanıyordum avast çıldırdıydı var ya :Dİlginç ama aslında hiçbirinde virüs yok.
Bi anti-virüsün virüs olarak gördüğünü diğeri görmüyor, ben de daha önce karşılaştım bu durumla.Google Chrome genelde virüslü sitelerde uyarı veriyor ve paylaştığım linklerde vermedi.
ben firefox un avast plugini var (chromedada var) uyarı verdi.dünkü logo detectionun linkinde google chrome kullanıyordum avast çıldırdıydı var ya :Comodo'yu kullandıysan Avast onun yanında uyarı konusunda hiçbir şey değil. Bir şeyi çalıştırmaya çalıştığında anında uyarı veriyor çok kasıntı bir antivirüs. Yeni Windows Xp fomatı atıp kurup taratmıştım sistem dosyalarını virüs olarak görmüştü.
Sen birde bitdefenderı görecen explorer exeyi bile cloud sistemine gönderiyo :D :D
Sağolun arkideşler bi soksa 30 dkada öldürüyor her hangi bi insanı o yılan :D bu arada ben su 9800gt yi degistirsem iyi olcak bu monitördeki bozulmalar kartın gücsüz kalması birazda heral.