Ben hzılı bi net olsa indircem hemen,Bayağı performans artışı sunuyor. (Bu arada ekran kartını aldıktan sonra her ay bi güncelleme çıkıyor,her biri %5-10 performans artırıyor,10 ay sonra ekran kartı 2 katmı hızlanıyor ne :D neye göre ayarlıyorlarsa bu derecelendirmeleri..
öyle diyorlardı genelde yeni kartlar için oluyo o updateler eski kartlar için en fazla %5 performans artar.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bakalım 520 mx'te ne kadar işe yarıyacak.
Bu sonuçları programla mı aldınız yoksa Internet sitesi üzerinden mi ? Bilgilendirseniz beni sevinirim.
Bu sonuçları programla mı aldınız yoksa Internet sitesi üzerinden mi ? Bilgilendirseniz beni sevinirim.http://www.piriform.com/speccy/download
Tekir avatardaki canavar 2000 model 3.18 İS
Fena makinadır
İşlemciyi soğuttum getirdim diyince aklıma geldi,Bi ara ben eski işlemcimi Buzdolabına koymuştum diye hatırladım :Buzdolabımı
Ya dünden beri 41 48 bu değerlerde geziyordu termal macundanmış yeniledim fanı temizledim 34'e demir attı şuan 1 saattir 34 35 yukarı çıkmıyor
İ7 varda sadece işlemciyi alabildim ev işine kalkınca malum ev yaptırmak baya bi harcama istiyor şuan elimdeki ile yetiniyorum bende buda yanarsa iyice attık topu
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 07 Eylül 2012 21:48
Benim 50 dereceye çıkıyor namussuz, sökmeye üşeniyorum ama yarın halledeceğim.
Al bir tane anakart parça parça tamamlarsın :)Buzdolabımı
Ya dünden beri 41 48 bu değerlerde geziyordu termal macundanmış yeniledim fanı temizledim 34'e demir attı şuan 1 saattir 34 35 yukarı çıkmıyor
İ7 varda sadece işlemciyi alabildim ev işine kalkınca malum ev yaptırmak baya bi harcama istiyor şuan elimdeki ile yetiniyorum bende buda yanarsa iyice attık topu
Ben de stok fan var en kısa zamanda alcağım kule tipi o zaman 25 derece civarına düşer
Ben de stok fan var en kısa zamanda alcağım kule tipi o zaman 25 derece civarına düşerBeş yıl önce topladım bu sistemi halen bir defa arıza vermedi tek sorunu metro 2033'ü oynamıyor ekran kartı yetmiyor
başlarda oyunun ilk bölüümü düşük ayarlarda oynasada ilerleyince yeter uleyn allahsız canımımı alacağın diye ses geliyor karttan
Ben low ayarda bitirmiştim powercolor HD 4650 ile .Beş yıl önce topladım bu sistemi halen bir defa arıza vermedi tek sorunu metro 2033'ü oynamıyor ekran kartı yetmiyor
başlarda oyunun ilk bölüümü düşük ayarlarda oynasada ilerleyince yeter uleyn allahsız canımımı alacağın diye ses geliyor karttan
Garantili ise servisine götürün ama servisler macunu sürerken işlemci yuvasına bile sürüyorlar özenmiyorlar temiz iş yapmıyorlar kendi laptopumdan biliyorum adam anakarta bile bulaştırmış macunu o günden sonra hep kendim sürmüşümdür..