Bende sint'i izleyip geldim ama herkes kaçmış.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Şırnakta catısma cıkmıs 9 şehit var :( serefsiz hainler bitmediler bi.
Ne diyeyim allah belalarını versin serefşizlerin
Herkese iyi geceler diyecem ama sinirden biraz zor uyuyacağım.
of 10 da dershane var.9.30 da dolmuşa binecem.
Şehit sayısı 10 ' a yükseldi
KAYNAK : NTV
Forumda küfür etmiyorum kusura bakmayın, 2 sayfa küfür yazardım malüm kişilere ...
Yeni bir hesap açıp içimizi hükümete döksek mi acep gidersede kendi hesabımız gitmez.
Hem o kadarda abartmayın ne demişler birkaç mehmet öldü diye meclis mi toplanır ? Kendi oğlu GEBERSE ne dicek bakalım komutanlar nedensiz içerde , şerefsiz çocukları dışarda , diğerleri dağaçıkmış itlerle öpüşüyor , diğeri orda bomba patlatıyor. Aha biride çıkmış bıçak kemiğe dayandı açıklama yapıyor.. Hangi kanalı açsam karşımda tayyip belgesel kanallarından sıkıldım.
Öncelikle türkçe öğrende gel.
Cümleye büyük harfle başlanıldığını ve nokta ile bitirildiğini bilmiyorsun.
Politika,birşeyi önemi,alakası kalmayana kadar erteletme sanatıdır,Bu siyasetçilerin yaptığıda bu. iş işten geçinceye kadar Halkı oyalayıp,bekletiyorlar. Hiç bi halt yapacaklarına inanmıyorum! Olan ordumuza,kendi insanlarımızdan oluşan askerlerimize oluyor. Yazıktır..
Seni burada zorla tutmuyoruz.
Arkadaşlar yanlış yere yazıyorum ama acil lütfen söylermisiniz kablosuz geçici ağ kurdum wifiyi açınca gözüküyor kaldırmak istiyorum nasıl kaldıracağım acil lütfen söyleyin deliricemmm