Görev yöneticisinden baktım 5 MB harcıyordu sosyalik.Pandada 240 kb harcıyor şu an bende.Ama panda eskidende iyiydi yani köklü bir firma.He okin msn gelsene :D
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.avg bir kere kullandım hiç tavsiye etmem
Tüm işlemleri göster yaptım 35 MB harcıyormuş :D neyse 3 gb yeter ona :D
Mb ram in hesabını yapıyoruzda 256 mb ram kullanan kim kaldı artık gb lar cirit atıyor
Gine 35 mb derdini yapmassın ama.
Ya yok sildim Pandayı.Biraz kastırıyor Görev yöneticisi falan ağır açılıyor takılıyor.Şimdi avast kuruyorum.Umarım avast eski sistemlerini düzeltmiştir...
Technopat foruma mobilden mesaj atamıyorum ya. Kapatmışlar mobil özelliği.
Lisansa 366 gün kaldı diyor sizdede öyle mi ?
Eski kasanın ramleri yandı avg ile tarattırma yaparken (norton 16 gün kaldı :)
Yenisi topladım şimdilik idare ediyorum 4 gb ramle.512mb 4 gb geçtim süper oldu.
Sevgili Yamyamlarrr
Benim sorunum şu internet paketini değiştiricem TTNET'in 2 ay bedava 22 ay boyunca sabit kampanyası var telefon ile tarife değişikli yaparken hangi soruları soruyorlar hat babamın üstüne kimlik bilgilerini alsam kendim halledebilir miyim ?
Sevgili Yamyamlarrrİmkanın varsa uydu net felan bağlat ttnet ten uzak dur :DBenim sorunum şu internet paketini değiştiricem TTNET'in 2 ay bedava 22 ay boyunca sabit kampanyası var telefon ile tarife değişikli yaparken hangi soruları soruyorlar hat babamın üstüne kimlik bilgilerini alsam kendim halledebilir miyim ?