Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Neyse ben biraz pese gireyim fifa canına tükürüyor pcnin :D
aboov amma çirkef oynadım 2 kırmızı kart gördüm 3-0 yenildim :D
Fifa 13 Demo çıkmış indiriyorum şimdi aranızda indiren oldu mu ?
Mühürkent diye bi oyun çıkmış ama linki kırık yarına düzeltir umarım merlininkazani
NOT : OYUN TEK BİR TÜRK TARAFINDAN 2 AY DA YAPILMIŞ VE 70 PUAN ALMIŞ.
Dostum torrentten indirme. Ben denedim bir çözüm yolu bulamadım. Mecbur Originden indirdim tekrardan. Ki Fifa 12'den pek fark yok grafikler aynı gibi. Sadece dokularda hafif oynama var gibi. Çarpışma motoru, gol sevinçleri ve ani hareketler düzeltilmiş bir de hoş bir renk ve menü yapılmış.Neyse ben torrentden indiriyodum :D Sorun olursa originden indiririm sağ ol.
Dostum torrentten indirme. Ben denedim bir çözüm yolu bulamadım. Mecbur Originden indirdim tekrardan. Ki Fifa 12'den pek fark yok grafikler aynı gibi. Sadece dokularda hafif oynama var gibi. Çarpışma motoru, gol sevinçleri ve ani hareketler düzeltilmiş bir de hoş bir renk ve menü yapılmış.Tamam vazgeçtim
Aldığım ss'lerden birkaçı.
Menüsü güzelleşmiş biraz öbürü neydi insanın içi kararıyo :D
Az sonra Fifa 13 ile ilgili konu açcam ama 500 not bilmem bi halt, hata veriyo.
Anlatım için saol kessko abi sayende araba hakkında bilgim olduEywallah kardeşim takıldığınız yerler öğrenmek istediğiniz şeyler olursa buralardayım Bilgisayardan çok anlamam kendime göre birazcık bilgim var ama arabalar hakkında çok bildiğim var Araba sevdası yüzünden öğrendim
Bazen yakıt enjektörlerini temizlemek için sökerim sökünce benzinle karışık yağ kokusunu alınca o kadar çok mutlu olurumki paha biçilemez bir duygu
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 11 Eylül 2012 21:03