Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Daha demin peste 21-0 hollandayı yenmiş adamın teki göksel abi yiyorsa fifada yap dedi bende fifayı indiriyorum :D yenecem ulen :D
Ya of bu ramin içine tükürüyo ekran kartı paylaşımlı diye 1700 mb ram yiyor yükte :D :D kapatacam biosdan bunu ya :D
Birde buradan baktım yanlış yazmaz demi :D
Neyse beyler ben gözlükçüye gidecem gözlüğüm sapı kırık 1 haftadır tek sapla dolaşıyom :D tuvalete düşüyordu zaten :D
technopata alışamadım bir türlüValla ben de bi konu açtım amacım millete beleş oyun dağıtmaktı korsan içerik dediler konuyu deiştirdiler çok moralimi bozdu o gün bu gündür sadece mesajlara bakmak için giriyom bide taa geçenlerde bi mesaj yazmıştım 1 hafta sonra gelen mesajlarıma bakmaya girdim türkçe kurallarına uymamaktan ceza yemişim en çok ceza yiyen benimdir heralde :D
Kimse yok mu yaff :S Geçen hızınıza yetişemiyordum şimdi ben tek kaldım :D
Oley tekir burdaymış. Face de ne yapmis o cocuk anakarti yan duvara sabitlemiş monitör tavanda ahahaha
Gördüm onu yorumu mu da çaktım :)
Gördüm onu yorumu mu da çaktım :)Gördüm. :D Bence de yani rahat rahat oyun oynanmaz öyle. Adamlar boşuna mı kasa yapıyor. Tamam anakart açıkta duruyor ama ısınan hava yukarıya doğru yükseldiğinden anakart ve diğer donanımlar daha çabuk ısınır gibi geliyor bana. Hiç olmazsa kasa içinde bir hava sirkülasyonu oluyor.
Nerelerdesin sen Kınaşlı :D Hoşgeldin
Hoş bulduk abi Valla abi Chip'ten iyi forum yok yha :D öbür forumdan usanmıştım artık gına gelmişti
abi okin abi çok anlar bu oyun konularından die ona sormuştum ama heralde şu an çevrim dışı hazır forumu yakalamışken sizede soruyum bari(bi sonraki mesajımda soracam) :D
Bu oyundan şikayetçiyim abi bilgisayarımı kasıyo :D
Önerilen Sist. Gereksinimleri
İşlemci:1 Ghz Pentium III
İşletim Sistemi:Windows 98SE/2000/XP
32 MB 3D Ekran Kartı (NVIDIA GeForce 3+ /ATI Radeon 7500+ /Intel 915G+ )
1.5 Gb Boş Disk Alanı
Benimki;
Neden kasiyo bi halt anladıysam arap oluyum :D
Hmm ben bu oyunun yarısına kadar geldim sonra bıraktım. Bende de kasıyordu hata verip duruyordu bende sildim. Zaten prince serisinin sadece bu oyununu sevmedim. Kasıyorsa game booster ile dene bi. Bazen faydası oluyor.
Abi sevilmicek oyunmu yha adam king :D
Prince serisinin diğer oyunlarından da bir kaç örnek verirzen iyi olur bunu bitirince onu oynarım