İşlemci: Çift çekirdekli 2.4 GHz veya daha üstü
RAM: 2 GB veya daha üstü
Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9 destekli ekran kartı (ATI Radeon HD 2900 / Nvidia GeForce 8800 GT veya daha üstü)
Çok ağım şahım bir sistem istemiyor.
İşlemci: Çift çekirdekli 2.4 GHz veya daha üstü
Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9 destekli ekran kartı (ATI Radeon HD 2900 / Nvidia GeForce 8800 GT veya daha üstü)
Çok ağım şahım bir sistem istemiyor.
arkadaşlar Soruma cevap Verecekler varmı bu konuda bilgisi olanlar
[":<]ben win7 yukledim yuklemez olaydım keske sımdıde winxp ye geçmek istiyorum
hepınızın bıldıgı gıbı kabul etmıyor
pc mi çökermeyi düşünüyorum Ama Bir endişeliyim Acaba çökertikten sonra winxp format cdsini taksam yuklenirmi hata mı verir endişeleniyorum lütfen bi cevap lütfennnnn [:<>"] kaç gündür sinirden neyapacagımı şaşırdım win7 ye küfür ede ede bi hal oldu lütfennn
İşlemci: Çift çekirdekli 2.4 GHz veya daha üstü1024x768 high da sorun yok bende :D 2xmsaa ama 1920x1080 yaptım gecen öldü pc :D 20-30 fps :D
Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9 destekli ekran kartı (ATI Radeon HD 2900 / Nvidia GeForce 8800 GT veya daha üstü)Çok ağım şahım bir sistem istemiyor.
arkadaşlar Soruma cevap Verecekler varmı bu konuda bilgisi olanlarXp format CD'sini bilgisayara takıp kapat ve yeniden başlatıp format atmaya başla.
[":<]ben win7 yukledim yuklemez olaydım keske sımdıde winxp ye geçmek istiyorum
hepınızın bıldıgı gıbı kabul etmıyor
pc mi çökermeyi düşünüyorum Ama Bir endişeliyim Acaba çökertikten sonra winxp format cdsini taksam yuklenirmi hata mı verir endişeleniyorum lütfen bi cevap lütfennnnn [:<>"] kaç gündür sinirden neyapacagımı şaşırdım win7 ye küfür ede ede bi hal oldu lüWindows 7'yi sil ve xp yükle biostan.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 11 Eylül 2012 14:22
Hangi insan acı(fiziksel) çekmeyi ister ki öyle değil mi arkadaşlar?
Kimse istemez. Bir fiziksel acı çekiyorsa da en kısa sürede geçmesini ister.Geçen ayağıma kramp girdi mesela baştan parmağım döndü zannetim daha önce hiç yaşamadığımdan.Ters hareket yapmaktan dolayı birçok kez sakatlanmanın eşiğinde döndüm.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 11 Eylül 2012 14:42
Kramp çok kötü ya.. Benimde geçen gün boynumla omuzumun birleştirdiği yerdeki kasa kramp girdi boynumu kıpırdatamadım 2 dk boyunca. Acayip ağrıyor. Kas kendi kendine geriliyor ben istemesem bile.Geçen ayağıma kramp girdi mesela baştan parmağım döndü zannetim daha önce hiç yaşamadığımdan.Ters hareket yapmaktan dolayı birçok kez sakatlanmanın eşiğinde döndüm.
Ben isterim acı :D Güzel oluyo irkiliyon falan :D
The Walking Dead sezonlarını indiriyorum belli bir süre foruma girmeye bilirim
Benimki dizi oyun değil