404 Not Found Error falan yazıyor. Konu neydi ki ?
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Merhaba beyler :D Bizim burada bi havai fişek patlattılar tesislerde.COD daki bomba patlatma sesini 5+1 ses sistemininde en son seste dinlediğini düşünün aynen öyle.Ananem oturuyordu sesi duyunca havaya zıpladı...Elektrik kafayı yedi antrenin lambası disko ışıkları gibi yanıp söndü falan :D :D
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 23
939 mesaj
Merhaba beyler :D Bizim burada bi havai fişek patlattılar tesislerde.COD daki bomba patlatma sesini 5+1 ses sistemininde en son seste dinlediğini düşünün aynen öyle.Ananem oturuyordu sesi duyunca havaya zıpladı...Elektrik kafayı yedi antrenin lambası disko ışıkları gibi yanıp söndü falan :D :
You had a blast at this point young man.
Merhaba beyler :D Bizim burada bi havai fişek patlattılar tesislerde.COD daki bomba patlatma sesini 5+1 ses sistemininde en son seste dinlediğini düşünün aynen öyle.Ananem oturuyordu sesi duyunca havaya zıpladı...Elektrik kafayı yedi antrenin lambası disko ışıkları gibi yanıp söndü falan :D :
güne havai fişek sesiyle devam etmek gibisi yoktur tekir bizi bırakamaz yoksa facebook hesabını deşifre ederim rahat olun
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Chipte çevrimiçi çevrımdışı olduğunu gösteren bar geri döndü.Avatarın altı yeşil yada kırmızı oluyo dikkat edin.
Bence de :)
Neyse ben Popular Science'ı merak ettim aldım okuyayım. Şurda dergi içeriğiyle alakalı videolar da var, isteyen seyredebilir: http://doganburda.com/popsci/