404 Not Found Error falan yazıyor. Konu neydi ki ?
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Merhaba beyler :D Bizim burada bi havai fişek patlattılar tesislerde.COD daki bomba patlatma sesini 5+1 ses sistemininde en son seste dinlediğini düşünün aynen öyle.Ananem oturuyordu sesi duyunca havaya zıpladı...Elektrik kafayı yedi antrenin lambası disko ışıkları gibi yanıp söndü falan :D :D
Merhaba beyler :D Bizim burada bi havai fişek patlattılar tesislerde.COD daki bomba patlatma sesini 5+1 ses sistemininde en son seste dinlediğini düşünün aynen öyle.Ananem oturuyordu sesi duyunca havaya zıpladı...Elektrik kafayı yedi antrenin lambası disko ışıkları gibi yanıp söndü falan :D :You had a blast at this point young man.
Merhaba beyler :D Bizim burada bi havai fişek patlattılar tesislerde.COD daki bomba patlatma sesini 5+1 ses sistemininde en son seste dinlediğini düşünün aynen öyle.Ananem oturuyordu sesi duyunca havaya zıpladı...Elektrik kafayı yedi antrenin lambası disko ışıkları gibi yanıp söndü falan :D :güne havai fişek sesiyle devam etmek gibisi yoktur tekir bizi bırakamaz yoksa facebook hesabını deşifre ederim rahat olun
Chipte çevrimiçi çevrımdışı olduğunu gösteren bar geri döndü.Avatarın altı yeşil yada kırmızı oluyo dikkat edin.
Güzel olmuş çevrimiçi olanların gösterilmesi.
Bence de :)
Neyse ben Popular Science'ı merak ettim aldım okuyayım. Şurda dergi içeriğiyle alakalı videolar da var, isteyen seyredebilir: http://doganburda.com/popsci/