S.a bradırlar ne ediyonuz :D bugün az kalsın w7 cöküyordu bende bi oyun kurdum son anda bi yazı cıktı senin köpeğine tecavüz edicem ben consol fan boyuyum diye :D orda bi komut işledi sapıttı sistem video bile acmıyor :D düzelttim emme bilmedik yerden indirmemek gerek.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Residint evil 4 güzeldi bence :) karakteri iyidi bide bi kız vardı leonnn help leonn sırf klavye ile oynamıstım nisan almak bi zulümdü :D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj
Evet Resident Evil 4 benim de hayatımın oyunlarından biri.Gamepad'i aldığımda oynadığım(gamepadle) ilk oyun aynı zamanda.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Bu dövüş videoları süperdi arada giren videoda tuslara basmamızı istiyor böle bos degil kacırırsan bıcagı yiyodun güzel bi özellikti :)
Kapalı Hesap
2,297 mesaj
Ben bu oyunu iki kere hem Ada ile hem de Leon ile bitirdim.Tek bitiremediğim Assignment Ada modu onla da çok uğraşmadım.Bu dövüş videoları süperdi arada giren videoda tuslara basmamızı istiyor böle bos degil kacırırsan bıcagı yiyodun güzel bi özellikti :)
Kapalı Hesap
2,297 mesaj
Klavyeyle zevki çıkıcak bi oyun değil zaten gamepad şart böyle oyunlar için.Bu dövüş videoları süperdi arada giren videoda tuslara basmamızı istiyor böle bos degil kacırırsan bıcagı yiyodun güzel bi özellikti :)
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 14 Eylül 2012 02:52
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Anam bu bizim burada uydunet varsa 1 mhps tarifesine geçiyom ttnet te sırf kotayı geçiyom zaten 3 mhps kullanıyom :D
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 205
5,277 mesaj
İzmirli fare yeni MSN açtım adresini ver
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Iphone 20 Güzelmiş Tekir :D
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 205
5,277 mesaj
Artık gönül eğlendiren insanlardan bıktım ayrılıyorum, haber vermeden gitmek istemedim ilerleyen zamanlarda görüşmek üzere ...
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 14 Eylül 2012 16:45