Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Şöyle söyliyeyim oyun oynamaya zaman bulamıyor bazı üyeler ...
Sanırım millet anlamadığı için RPG oyunları oynayamıyor anladığım kadarıyla. FPS oyunlar evet vur geç tarzı ama bu sefer de sernayoyu anlamıyor. Belki de Call of Duty o kadar yüksek satıyor. Millet anlamıyor etmiyor ama adamıı vuruyor ama Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Rusça dil desteği geliyor.
Oyun hoşuma gitmiyor bu kadar işte online oyunlar bile daha çekici geliyor ...
Yaratıklar belli yerlerin dısına cıkmıyor eğilerek yavaş yavaş gir odalara felan yaratığı görsen bile o seni görmez oyunun ilerliyen bölümleri cok korkunc zindanlar felan ısıksız ilerleyip bi yaratıkla burun buruna gelmiştim bi kere sandalyeden düsüyodum :D yaratıklara görünmicen pek yaratık soldaysa sağ taraftan yandan yandan kacacan gerekli yere :D yakalanırsan sağ sol yaparak kac izini kaybettir :D bi yaratığa cok bakarsan mesela adam akıl sağlığını yitiriyor dikkatli olmak gerek oyunun 2 farklı sonu var 2 şekilde bite biliyor oynamıyanlara şiddetle tavsiye ederiz :Dabicim peki bir alana girdik baktık yok birşey rahat olabilirmiyiz yani gelmez dimi
Son Düzenleme: okinkurt ~ 20 Eylül 2012 14:22
Bu ne ya herkes kaçmış, bende oyun oynarım
Yaratıklar belli yerlerin dısına cıkmıyor eğilerek yavaş yavaş gir odalara felan yaratığı görsen bile o seni görmez oyunun ilerliyen bölümleri cok korkunc zindanlar felan ısıksız ilerleyip bi yaratıkla burun buruna gelmiştim bi kere sandalyeden düsüyodum :D yaratıklara görünmicen pek yaratık soldaysa sağ taraftan yandan yandan kacacan gerekli yere :D yakalanırsan sağ sol yaparak kac izini kaybettir :D bi yaratığa cok bakarsan mesela adam akıl sağlığını yitiriyor dikkatli olmak gerek oyunun 2 farklı sonu var 2 şekilde bite biliyor oynamıyanlara şiddetle tavsiye ederiz :Hehehe :D:D
Benim ayda 1-2 kere anca oluyor
Adamın koruyacak bir şeyi kalmamış ki.. :D
Yaratıklar belli yerlerin dısına cıkmıyor eğilerek yavaş yavaş gir odalara felan yaratığı görsen bile o seni görmez oyunun ilerliyen bölümleri cok korkunc zindanlar felan ısıksız ilerleyip bi yaratıkla burun buruna gelmiştim bi kere sandalyeden düsüyodum :D yaratıklara görünmicen pek yaratık soldaysa sağ taraftan yandan yandan kacacan gerekli yere :D yakalanırsan sağ sol yaparak kac izini kaybettir :D bi yaratığa cok bakarsan mesela adam akıl sağlığını yitiriyor dikkatli olmak gerek oyunun 2 farklı sonu var 2 şekilde bite biliyor oynamıyanlara şiddetle tavsiye ederiz :bu yazı biraz rahalattı beni teşekkürler dostum normal daha oyunun başındayım ama oyunun atmosferinden mi bilmem acayip geriliyorum
Yarına giricez arkadaşlara alıştım her şey güzel hoş sürekli içimde bir şey var çok kötüyüm insanın boğazına bir şey oturur ya ağlama hissi bastırır çok kötü bir hislise yıllarımda banada olmuştu gerçi hala lisedeyim ama açık lisedeyim örgün eğitimin ilk başlarında banada oldu bu ağlama hissi
How was your day today dear mates ? Remain the silence please.
Bu feneri ne yapmalı 60. dkkada alex i oyundan alan aykut kocamana ne etmeli 2-0 dan mac döndü son saniye fransız sevndiriyoz işimiz yok bizim takımlar avrupa kupalarında anca digerlerine soytarılık yapabiliyor eğlendiriyor yok böle bişey.
Sıktı artık bu liseli muhabbetleri
İyi bi şekilde eğlendirdier marsilyayı işte ne güzel adamlara süper moral verdiler bu konuda üstlerine yok 4 büyüklerin :D