İyi sabahlar ahali . O da bişeymi ben mars tan atlarım dünyaya hemde elbisesiz:D
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bizim burada 3.8 deprem oldu okulun boyası falan çatladı ne kadar dandik binalar bunlar.Birde anakartın programı kurayım dedim.Kurdum cpu yu 22 derece gösteriyor fanında da ünlem işareti var o.c yapınca tuhaf sesler çıkıyor ekran gidiyor gibi oluyor voltajda mı sıkıntı var acaba.
Bizim burada 3.8 deprem oldu okulun boyası falan çatladı ne kadar dandik binalar bunlar.Birde anakartın programı kurayım dedim.Kurdum cpu yu 22 derece gösteriyor fanında da ünlem işareti var o.c yapınca tuhaf sesler çıkıyor ekran gidiyor gibi oluyor voltajda mı sıkıntı var acaba.Take it easy but if you keep to struggle your computer, it'll probably break down as far as I'm concerned. Although you've not learnt your lesson either. Do not get your nose which you don't have any information about it. By the way It could be more powerful disaster thankfully It wasn't happened in a way. Stay safe and bless Y'all
Pek anlamadım ama neyse.Türkçe yazsan sevinicez.Tamam ingilizce biliyorsun ama bunu abartma TÜRKÇE YAZ.Take it easy but if you keep to struggle your computer, it'll probably break down as far as I'm concerned. Although you've not learnt your lesson either. Do not get your nose which you don't have any information about it. By the way It could be more powerful disaster thankfully It wasn't happened in a way. Stay safe and bless Y'
Bende ing ce biliyom iy nevır nevır ıyyy nevırrr nası süper dimi :D
Beyler bisiy sorcam (hazır okin abiyi yakalamışken 2 şey soracam)
Soru 1 fazla oyun oynamam ama hiç oynamadığım anlamına da gelmez :D
http://www.sahibinden.com/ilan/a ... rti-102833456/detay
Bu nasıl???
Soru2
Canım sıkılıyo ya bana iki ezik oyun söyleyin :D
RAM 1GB Ekran kartı 64MB (oyuna göre 128MB da olabilir)
Kabaca sistem bu :)
Ezik oyun diye bir şey yoktur. 2002 ile 2005 yılı arası oyunlara bakın. Konsol alın kurtulun.
Valla eski kartlar hakkında cok bilgim yok benim ama kart alsanda ağam şaham bi fark olmaz .
Valla eski kartlar hakkında cok bilgim yok benim ama kart alsanda ağam şaham bi fark olmaz .Haklısın abi 512lik alım beni idare eder biraz gezelim tekrar saol yorum için
Bu arada bana prince of persia benzeri oyunlar önerirmisin warrior wıthın ve the two thrones bitti canım sıkılıyo :D
Prince of persianın benim PCye göre başka oyunuda yok .s.s.sSon Düzenleme: A.C.T ~ 20 Ekim 2012 08:51
Beyler bisiy sorcam (hazır okin abiyi yakalamışken 2 şey soracam)Çok kötü o boşver milatlık kart.Bence pci ex girişi varsa 7600 gt ye bak eski kartımdı o benim crysis 2 ye kadar açıyor.
Soru 1 fazla oyun oynamam ama hiç oynamadığım anlamına da gelmez :D
http://www.sahibinden.com/ilan/a ... rti-102833456/detay
Bu nasıl???Soru2
Canım sıkılıyo ya bana iki ezik oyun söyleyin :D
RAM 1GB Ekran kartı 64MB (oyuna göre 128MB da olabilir)
Kabaca sistem bu :)
:D Sen 7600 gt al derim iyi karttır.Benimki oc edition du şu an kullandığım 8600 gt den iyi :D Çok yüksek fiyatıda yoktur.70 liraya bulursun.Bu karta 30 lira verilmez.10 lira daha koy ram al :D Hem 7600 gt 250 w sistemlerde bile güç yetmezliği yaşamıyor.
O kart milatlık ise;Benim kart tekerlekten önce bulundu heralde :D :D :
:D Sen 7600 gt al derim iyi karttır.Benimki oc edition du şu an kullandığım 8600 gt den iyi :D Çok yüksek fiyatıda yoktur.70 liraya bulursun.Bu karta 30 lira verilmez.10 lira daha koy ram al :D Hem 7600 gt 250 w sistemlerde bile güç yetmezliği yaşamıyor.Bi dakika ya kartı bulamadım lin atarmısın
http://forum.donanimhaber.com/m_40124600/tm.htmGayette iyi kart.40 lirada.Kaçırma derim.
Biraz inceledimde benim eski kart oc edition olduğundan 8600 gtden daha iyimiş...Birde buna 100 lira +7600 gt verdik.Zaten biosdada sıkıntı var.Fan ayarlarından defaulta alınca fan 666666666 falan oluyor.45 derecelik işlemciye 25 derece yazıyor.Bios update yapacam da bir araştırma yapmalıyım.
CHIP'e üye oluşumun doğum gününe saatler kaldı
http://forum.donanimhaber.com/m_40124600/tm.htmGayette iyi kart.40 lirada.Kaçırma derim.
Aslında Hakılısın bak şimdi hakafama yattı gibi saol yadım için ben yinede biraz bilgisayarcı geziniyim kargo ücreti olmaz en azından .s.s.s :DSon Düzenleme: A.C.T ~ 20 Ekim 2012 21:40
Evet bugün 21 Ekim ve siteye üye oluşumun doğum günü.Üye olduğum zaman Kıbrıstaydım daha dün gibi hatırlıyorum.Daha nice senelere.