O/B Kartı iptal etmenın yolu var mıdır ? Yani sadece harici çalışacak ?
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İyi akşamlar ben geldim ama nerdeyse kimsecikler yok
@Izmirlifare Samsung kullanıyorsun şaşırmaman lazım demekki iyi çalamamışlar bu sefer.
Bilemeyeceğim ama çokta iyi olduklarını söyleyemeyiz. Kendi işletim sistemleri bile yok.
Elinde CHIP dergisinin Ağustos 2010'da vermiş olduğu "Nasıl Yapılır 3" eğitim seti olan var mı?Bende DVD'si var fakat sürücüm arızalı olduğu için açamıyorum.Internette bu eğitim setini aradım fakat çok önceden paylaşıldığı için linkler ölmüş.
Elinde CHIP dergisinin Ağustos 2010'da vermiş olduğu "Nasıl Yapılır 3" eğitim seti olan var mı?Bende DVD'si var fakat sürücüm arızalı olduğu için açamıyorum.Internette bu eğitim setini aradım fakat çok önceden paylaşıldığı için linkler ölmüş.2010'U 2011 okumuşum neyse 2011 olursa kargoyla yollarım :D
Bencede İOS jb'siz olmalı.Orjinal Kullanım daha iyi oluyor.@Greantness'e katılıyorumJailbreak li iOS hava civa. iOS'u orjinal kullanmak önemli. Paralı ama öyle fazla bir paraya gerek yok. 20 $ verirsiniz maksimum yılda. Bazı uygulamalar bedava oluyor ayrıca.
Not:iPhone,iPad ya da iPod aldınız.O zaman neden jb yapacaksiniz ki.
Birçok kişi forumu rezil ettiği için geri döndüm. Chıp online bunu hak etmiyor ...
Herkese sevgi ve saygımla (tekir2611)
Ama abi iphonelarda şöyle bir sıkıntı var.Garanti bittiği andan itibaren telefona küçücük çizik bile gelse o telefon bitiyor.Telefoncu desen telefonun içine eder.Garanti desen yok.Aynı şekilde kaplarında da böyle bir sıkıntı var.Ne olur yani değiştirilebilir ekran ve kapak yapsalar ?Jailbreak li iOS hava civa. iOS'u orjinal kullanmak önemli. Paralı ama öyle fazla bir paraya gerek yok. 20 $ verirsiniz maksimum yılda. Bazı uygulamalar bedava oluyor ayrıca.
http://forum.donanimhaber.com/m_ ... y_//tm.htm#67202377 Arkadaşlar yardım lütfen.Birde müjde forumda artık ctrl+v işliyor (chromeda öyle)
Elinde CHIP dergisinin Ağustos 2010'da vermiş olduğu "Nasıl Yapılır 3" eğitim seti olan var mı?Bende DVD'si var fakat sürücüm arızalı olduğu için açamıyorum.Internette bu eğitim setini aradım fakat çok önceden paylaşıldığı için linkler ölmüş.
Mayıs olaydı verirdim de.Ağustos yok bende.edit : ağustosu temmuz okumuşum düzelttim.
Son Düzenleme: Batuhan Karsan 26 ~ 23 Ekim 2012 12:27
forumu ne hale gitirdiniz gidiyor geliyor üff çok önemli sakin gelmen forumun huzurunu tüm karçırıyorsun
Ben demiştim tekir2611 geri döner diye