Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bizene elin arakcısından :D bosverin 2 güne unutulur nasılsa.
Konuyu acan arkadas hesabı kapattı bosuna düşünmeyin değiştiricek adam yok + yamyam ismi değişmez anısı var :D
Arkadaşlar lütfen yardım re5'i gamepad ile oynamış olanlar özellikle, şekilde gördüğünüz gibi LS'deki x ve y değerlerini d-pade nasıl atayabilirim(xbox emulatörü de var)?Nişan alırken d-padi kullanarak adamı sağa sola hareket ettiremiyorum.Ayrıca eğilme ve kalkma işlemlerini de yapamıyorum.Fikri olan yok mu acaba derdimi anlatamadım mı?
Emülatörle oyun oynanır mı ? Onun yerine Xbox 360'de oynayın.
Ben bi naruto shippuden oynuyoruym emulatör le güzel oluyor gene tusları ayarladımı :D kontrol olarak klavyede sorun cıkan oyunlar gamepadla rahat oynanıyor zaten game for windows live damgası olsun yeter ne yapıyım konsolu pc iyidir :D
Ben bi naruto shippuden oynuyoruym emulatör le güzel oluyor gene tusları ayarladımı :D kontrol olarak klavyede sorun cıkan oyunlar gamepadla rahat oynanıyor zaten game for windows live damgası olsun yeter ne yapıyım konsolu pc iyidir :
Aynen bendede crash nitro kart kasmayaydı eyiydi :D
Bir kere daha dünya kupasına katılma hayallerimiz milli takım tarafından katliama uğradı bu takımı Allah nası biliyosa öle yapsın
Ben bi naruto shippuden oynuyoruym emulatör le güzel oluyor gene tusları ayarladımı :D kontrol olarak klavyede sorun cıkan oyunlar gamepadla rahat oynanıyor zaten game for windows live damgası olsun yeter ne yapıyım konsolu pc iyidir :Bu oyunda klavye tuşlarını ayarlayamıyorum(yani denemedim ama tahminen) çünkü oyunda gamepad moduna geçiyor.Sanırım sorunumun çözümü yok emulatoru indirdim ama nasıl ayar yapılır ya da mümkün müdür bilmiyorum.
Şu audiodg.exe bitti birde svchostlar çıkmaya başladı.Format mı çaksam torrent oyundakinden indirip ?
http://www.youtube.com/watch?v=FHtvDA0W34I&feature=g-yt
It has to biggest leap We've ever seen guys Haven't we ? Please make comment of below.
Banada o kadar giysi verin bırak kırk kmyi kara delikten atlarım