Kasa 12 CM destekliyor onun da 12 CM olan modeli stokta yok.Sabaah doktora gitcem. Facebookta Batuhana bile uyucam demiştim. kesko abi bi geldi 24 saat dururum bile uykusuzNot=Öğrenciliğin gözü batsın :D
Ben bu sohbet dururken uyumam bile :)
tekir o zaman buna bak. Ben de alcam en kısa azman fan filtresi ile.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Almanlar günlük su ihtiyaçlarını birayla gideriyorlarmış.Onların İçtiği birada alkol oranı çok az
Şu bi gerçek inanmayabilirsiniz..
Böbrek taşı
Böbrek taşını düşürmek bir insan için çok zordur ilaçları vardır doktora git ilaç verir sana en başta onlarlada çok zor düşer bir yakınımda böbrek taşı oldu ilaçlarla düşüremediler onu
Doktor en sonunda bira kullan dedi o yakınımıza adam bira kullandı 1 hafta içerisinde düştü taş bira eritiyormuş böbrek taşını ama ben sevmiyorum onu
Acep ASUS M5 A97'de kaç tane PWM girişi var ? ona göre 3-4 tane alcağım :D
Şimdi hakkında yasal işlemler başlatılacağı için geri gelmez.
Biliyorum abi. Neler dedi babasından büyük adama edepsiz şey! Şizofren gibi Nar_Çiceği diye hesap açmış. Ezgi hesabından o hesaba karşı sohbet edip tartışıyoduYAMYAM abim çok kırgın nedenlerindede haklı adam çünkü yaşı 40 10 yaşında kız gelmiş hakaret ediyor gönlünü yaparız zaman lazım inşallah eskiler dönecek
Ben önceleride gelir incelerdim siteyi ezgi yine formunda idi takip ederdim
http://www.youtube.com/watch?v=FK5wIdcb_Vg
Dinlemenizi tavsiye ediyorum.
Biliyorum abi. Neler dedi babasından büyük adama edepsiz şey! Şizofren gibi Nar_Çiceği diye hesap açmış. Ezgi hesabından o hesaba karşı sohbet edip tartışıyoduOhara
Hesap açıp birbiri ile sohbet ediyordu demek
Vay hain neyse aga sallayın şunu ya ne yaptınız bunca zaman takip ediyordum arada siteyi ama gözümüzden neler kaçtı
Gitmem zaten ortamı kurmuştuk ezgi gelince dağıldık hep ama kimsede moral kalmamıştı artık hadi bize neyse tamam hakaret eder görmezden geliriz kaale almayız amma yamyam abime hakaret etmesi çok yanlıştıOnun yaptığı herşey yanlıştı...
Umarım yamyam abi de gelir, aynı ortamı tekrar kurabılırız. ;)
ohne dich o imzadaki yazı ne yaa
Çok kaşındı, buna para cezası verselerde bir şey olmaz. En iyisi kamu hizmeti :D
Abi adama terör örgütüne destek veriyor bile dedi Nar çiçeği adlı hesapla şehit haberi paylaştı alta da ohne dichle bu forumda böyle paylaşımlar yasak yönetici destek veriyor örgüte dedi. sonra tekrar nar çiçeği ile gerçekten böyle mi ya yazdıBugün okudum selçuk islamoğlu hakkında bazı şeyler yazmış dedim bu kız uçar yakında ebediyyen öylede oldu
Abi adama terör örgütüne destek veriyor bile dedi Nar çiçeği adlı hesapla şehit haberi paylaştı alta da ohne dichle bu forumda böyle paylaşımlar yasak yönetici destek veriyor örgüte dedi. sonra tekrar nar çiçeği ile gerçekten böyle mi ya yazdıArtık bırakalım tartışmayı adını anmaya bile gerek yok o yüzsüz için.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 07 Eylül 2012 01:51