Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.alonens diye bir üye var foruma üye olduğundan beri 50 kere 8 gb flas bellek aldı
Kalitesiz mikrofon kullanmışlar.
Geçen level in ofisinde biriyle konuştum evde 7600 gts kullanıyorum ofiste ise gtx 590 dedi gülmekten yerlere yattım
Aslında bu işin bir sonu olması lazım, yeni oyunlar çıktıkça sistem gereksiniminin sabit bir noktada olmasını istiyorum. Belli bir sistem olacak ve bu sistemin kaldırayamayacağı oyun olmayacak. Ne iyi olur. Adamlar ne koyuyorsa oyunun içine?
Aslında bu işin bir sonu olması lazım, yeni oyunlar çıktıkça sistem gereksiniminin sabit bir noktada olmasını istiyorum. Belli bir sistem olacak ve bu sistemin kaldırayamayacağı oyun olmayacak. Ne iyi olur. Adamlar ne koyuyorsa oyunun içine?iyide belli bir sistemden sonra intel amd falan ne üreticek ne kazanıcak?
Beyler Torrent'dan Nfs Most Wanted indiren oldu mu ?Ben isohunt dan indirmistim gecen ay. Sonra da full oyundan bakarak serialine baktim. Yani full oyunda kurulumu var ama partlar halinde. Daemon tools a yerlestireceksin kalip dosyasini ve kuracaksin. 2 kalipsa ikincisini istediginde ikincisini yerlestir.Kurulumu yazmıyor indirdiğim sitede ?
Şimdi herkes milleti yolmanın derdinde.
Mobil uygulamadı biraz kötü.
Kardeş, ben mobilden giriyorum chip e. Özel mesaj bölümünü bulamıyorum. Normalde sayfanın altında zarf simgesi yanardı ama mobilde görünmüyor. Kendi profil sayfama bile giremiyorum mobilden. Pc olsa yanımda iyi olurdu. :(peki tamam kardeşim acil birşey degil zaten pcye girdikten sonra bakarsın
Bu sistemle bf3 oynayacam :D Umarım Ghost Recon Future Soldier daki gibi optimizasyon kötü değildir.
Ghost Recon Future Soldier de bende hiç kasma olmadı millet kasıyor kasıyor deyip duruyor.
Sayfanın altındaki ios android mobil uugylamalari diyor. Indirdim bende bir gelişme olur belki dedim. Hiç bi işe yaramadı :S