Amerikada Lte 4g kullanıyor adamlar biz hala ...
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Biz 3g yi tam yapakta 4g eksik kalsın ya :D 4g gelir gene edge kullandırırlar bize 4g modemde bu zihniyet .
Amerikada Lte 4g kullanıyor adamlar biz hala ...Onu boşver Finlandiya'da internet temel hak olarak görülüyor ve 1 mbps internet ücretsiz olarak veriliyor bizde hâlâ 1 mbps internete 50 TL verenler var.
Nevin Yanıt finale çıkmış: http://webtv.hurriyet.com.tr/4/3 ... oruyla-finalde.aspx
Nevin Yanıt finale çıkmış: http://webtv.hurriyet.com.tr/4/3 ... oruyla-finalde.aspxEvet ya,cok sevindim. Hic olmazsa bu dalda basarili olalim.
Hakketen tipe bak çay demlede ginede finale kalmış .
Chrome, IE, Opera'da Standart Editörde sorun yok ama Firefox'ta yapışıtıramıyorum. Sizde de öyle mi yani sadece benim Firefox'umda mı sorun var? Eğer site ile alakalı bir şeyse hatalar konusuna yazıcam çünkü sıkıldım artık Klasik Editör'e geçmekten?
Sizde durum nasıl?
Tüm tarayıcılarda var bu sorun .
Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo Yoo CTRL V :D tek ctrl v operada ve cromdada 2 ctrl v ile olmıyor İE dahil tüm tarayıcılarda tek ctrl v opera dışında yeni sürüm geldiyse bilemem
Resim video linki paylaşırken önce klasik sonra standart editöre geçmekten bıktım artık .
Şöyle söyliyeyim chrome açık mozilla opera açık oluyor bende explorer dışında hepsini kullanıyorum. Hepsinde sorun var.
Film izlerken en iyisi crome ama bişey indirirken gözden düşüyor. saçmalık , cromu kapatsam , indirme gidiyor mozillada öyle sorun yok. IDM kullanıyom mozilla hatta İE bile destekliyor ama bi beceremedim tüm resimli anlatımlara baktım chrome algılamıyor IDM yi. saçmalık ama film izlerken chrome üstüne yok zırt pırt videoyu indir diye uyarı gelmiyor.
yanlıs anlamayın ama İE kullananların yas sınırı ortalama 6-12'imiş.
Film izlerken en iyisi crome ama bişey indirirken gözden düşüyor. saçmalık , cromu kapatsam , indirme gidiyor mozillada öyle sorun yok. IDM kullanıyom mozilla hatta İE bile destekliyor ama bi beceremedim tüm resimli anlatımlara baktım chrome algılamıyor IDM yi. saçmalık ama film izlerken chrome üstüne yok zırt pırt videoyu indir diye uyarı gelmiyor.Chrome'u kapatınca uyarı veriyor indirme var diye. Ayarları kurcalamış olabilirsin. Ama bence en iyisi Firefox zaten yıllardır vazgeçemedim tilkiden :)yanlıs anlamayın ama İE kullananların yas sınırı ortalama 6-12'imiş.