Göndermeyi cok kısarsanız oto olarak indirme hızıda düşer oranı iyi hesaplamak lazım mesela 500 kb se en az 30 kb upload olmalı.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben 1 kb/s yapıyorum inince sınırsıza salıyom başklarıda indirsin diye
İnternetten bir dosya indirirken 50 kb/s , torrentte aynı dosya 500 kb/s ile iniyor.
Ulen şu pc yi aliyim varya oyle bi oyun indirecem ki torrentten... Gorursunuz siz. :P
Zamundayı mı çökertecen yoksa
İyi bir torrent bulunca son hızda çekiliyor ama bazı torrentlar da insanı siir ediyor tabii :)Aslında tarayıcıdan daha hızlı cekilebilir tabi premium ile torent te hız kaybı oluyor kimi zaman .
Bir sürü dosya barındırma sitesi var her yerde aynı şey kullanılmıyor o yüzden birinden premium alsan işe yaramayabilir, ücretsiz torrent varken gereksiz bence :)
Ben bulgaristandaki serverlerin trackerlerini kaydettim bilgisayara fazla sorun olmuyor bende yavaş inince kopyala yapıştır :D
Bazen max hizda iniyo tam %90 oluyo indirme hizi 5 kbs olmus :D
Gönderme hızını 1 yapıcaksın .
Bende seni gördüm bilgine ...
Bilgileşip duralım böle :D
İyi bir torrent bulunca son hızda çekiliyor ama bazı torrentlar da insanı siir ediyor tabii :)O dosya barındıran siteleri 3g sinyali cektirdiğimde denemiştim hepsini 1 kademe 3g hepsinde 260 kb ortalama hız ile indirme olduydu :D 3g sinyali ne hikmetse premium gibi cekiyor :D full 3g de hızı düsünemiyorum :D 3g deki sorun torent te hız 5 kb tuaf bi şekilde tarayıcıdan daha hızlı cekiyor....Bir sürü dosya barındırma sitesi var her yerde aynı şey kullanılmıyor o yüzden birinden premium alsan işe yaramayabilir, ücretsiz torrent varken gereksiz bence :)
Ben aveanın 3g si ile 700 kb/s ile oyun indirmiştim .