Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Telefon kitlenmiyor , yotubede 3 saniye içinde tüm videoları açıyor.
Bu T10 kitleniyo yaa :( Bazen reset atiyo sonra bekle iki saat acilmasini... Ilk once ANDROID yaziyo 1 dk onu bekliyom, sonra turkcell ekrani cikiyo 2 dk da onu bekle, pini gir falan 5 dk da aciliyo telefon.
Bence yeni telefonarın hepsi cok gereksiz 1-2 bin tl veriyo millet anlamak mümkün değil :/ 1 yıl sonra atıyo kenara gitsin
Bana video açsın 3g ile yeter.
İyi kötü işini görüyor ayda 1 tl mi 5 tl öyle bir şeye almıştık .
Samsungtan şaşmıyorum .
Bende alıcam artık bir telefon idareten gereksiz buluyorum br telefona 1700 tl para harcamayı .
100 tl ye pasaporta işlettinmi tamamdır
Nokia 9000 Communicator efsanedir , 24 mhz intel işlemcisiyle .Ama favorim 1011 süper tel
O değilde kafam şeye çok takıldı.Galaxy Y ile Ace arasında bir kamera birde İnç farkı var ve arasında 200 tl.Keşke onu alaydım.Boşa israf.Benim galaxy ace kasıyor..
200 liraya core 2 extreme bir işlemci çakardım makinaya :D :D
200 liraya 100 tl daha eklerdim , hdmı girişli full hd monitör alırdım
Haberlerde gördüm kendi elektiriginiz üretün dite güneş enerji sistemiyle anlattılar anlattılar devletin alım garantiside varmıs sonunda dediler bu sistem için 100 bin euro ya ihtiyac yok sadece 5 bin e oluyor hemen zapinp :D
Kadınlar tekvandoda Nur Tatar rakibini 6-0 yenip finale yükselmiş.Bugün 00.15 Final maçı var !