çünkü avatar o
ilk bilgisayar geldiğinde yani 6-12 yaş aralığındayken bende İE kullanıyordum. 3d flash oyun yüzünden mozillaya geçince bırakamadım o kadar güzel uyum sağlamıştı ki XP ile. Xp yi özledim
Mozilla kullanmaya 2006 da başadım ve bir gün google chrome u gördüm ve görüş o görüş
Arada opera kullanıyorum oda iyi .
Opera kastıydı bende flashda :D gerçi o zaman ram 1 gb di ekran kartı 7600 gt di :D
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi mozillaya geçeceğim ne günlerdi.. bilgisayarın asıl işlemlerinin yani işlemci ekran kartı vs ki o zamanlar bildiğim teek şey harddiskte verilerin kaldığı , hepsini monitörde sanardım. kasayı gereksiz görürdüm. bilgisayara kızdıgımda reseti çakartım. bi günde emektar xp , kapanırken " oturum kapanıyor" diye hitap ettiği şeyi ben" oturun kapanıyor " anlamıstım o andada ayaktaydım saf saf oturup kapanmasını beklemiştim heeey gidi günler.torunlarıma anlatmıyacağım şeyi sizlere anlattım
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi mozillaya geçeceğim ne günlerdi.. bilgisayarın asıl işlemlerinin yani işlemci ekran kartı vs ki o zamanlar bildiğim teek şey harddiskte verilerin kaldığı , hepsini monitörde sanardım. kasayı gereksiz görürdüm. bilgisayara kızdıgımda reseti çakartım. bi günde emektar xp , kapanırken " oturum kapanıyor" diye hitap ettiği şeyi ben" oturun kapanıyor " anlamıstım o andada ayaktaydım saf saf oturup kapanmasını beklemiştim heeey gidi günler.torunlarıma anlatmıyacağım şeyi sizlere anlattım
Oturun kapanıyo :D :D
Operayı deneyecem.Umarım rame tükürmüyordur.
Ya o değilde operada şu şifre özelliği kötü.Otomatik tamamla yok illa anahtara basacan.Yok mu çözümü ?
He 16 yaptım :D daha deneyecem :D
24 yaptım :D 2 madalya :D