Ben de bir anketle geldim: https://www.chip.com.tr/forum/han ... ivirus_t248600.html
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Telefonu kardeşim duvara fırlattı kamera çalışmıyor , mp4 video açmıyor, youtbedeki videoları 3 saniye izletip telefon kitleniyor telefoncuya götürdüm yapamadı kazmalar ....
Ekranı değişti birde kırılmıştı acaba adamlar içindeki parçaları mı söktü diyorum bu sorunları telefonu tamiredn aldığımda gördüm .
O yüzden bilgisayar konusunda bilgisayarcılara uğramıyorum kendim hallediyorum . Halledemediğim olursada forum var .
Telefon işinde sakata geldik eve gelince sçküp bakıcam bir içini .
Veya herşeyi ezberleyecen birşey olunca hakkını arıyacaksın .
Veya herşeyi ezberleyecen birşey olunca hakkını arıyacaksın .Hakkimi aradim zaten biton firca cektim. Benim gibi bi cocuga emanet etmisler dukkani, o bakiyo herseye. Saydirdım agzima gelen ne varsa.Bilgisayar eski iste ne de olsa, parcalar yeni olsaydi gider alirdim. Haram zikkim olsun dedim.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 09 Ağustos 2012 19:19
Bende yarın fırça çekecem yeni telefon alamam gerekecek video izlerken telefon donuyor kamera çalışıyor.
150 oldu :D
edit : olmamış :D
Minimum gereksinimler
İşletim sistemi: Windows Vista veya Windows 7
İşlemci: Core 2 Duo 2.0 GHz veya Althon X2 2.4 GHz
Bellek: 2GB
Ekran kartı: DirectX 10 veya 11 uyumlu Nvidia ya da AMD ATI kart, ATI Radeon 3870 veya yükseği, Nvidia GeForce 8800 GT veya yükseği
Ekran kartı belleği: 512 MB
Hard Disk: 15 GB
Hangi oyun diyeceksiniz Sleeping Dogs oyununun sistem özellikleri.
Minimum gereksinimlersana nasıl teşekkür etsem ?
İşletim sistemi: Windows Vista veya Windows 7
İşlemci: Core 2 Duo 2.0 GHz veya Althon X2 2.4 GHz
Bellek: 2GB
Ekran kartı: DirectX 10 veya 11 uyumlu Nvidia ya da AMD ATI kart, ATI Radeon 3870 veya yükseği, Nvidia GeForce 8800 GT veya yükseği
Ekran kartı belleği: 512 MB
Hard Disk: 15 GBHangi oyun diyeceksiniz Sleeping Dogs oyununun sistem özellikleri.
geçenlerde o oyunu incelemiştim adını unuttum dogs'lu bişeydi :D :D oh be :D
Arkadaşlar benim de eskiden izlemiş olduğum ve şu anda hatırlayamadım filmler var biraz ipucu versem çıkarabilir misiniz acaba?
Şöyle 90'lı yılların sonunda(sanırsam) gençlik komedi tarzı bir film vardı.Amerikan filmiydi hatta filmin fragmanında iki kız okula girerken öpüşüyorlardı.Bir de eskiden(2003-2004 gibi)Digiturk film kanallarının birinde bir gençlik filmi vardı ilişkiler üzerine(detaylar aklımda değil filmle ilgili maalesef), o zamanlardan bildiğiniz bu tarz filmler varsa onları paylaşın elimde yeterli veri olmadığı için Googledan bulamıyorum.
Şöyle 90'lı yılların sonunda(sanırsam) gençlik komedi tarzı bir film vardı.Amerikan filmiydi hatta filmin fragmanında iki kız okula girerken öpüşüyorlardı.Bir de eskiden(2003-2004 gibi)Digiturk film kanallarının birinde bir gençlik filmi vardı ilişkiler üzerine(detaylar aklımda değil filmle ilgili maalesef), o zamanlardan bildiğiniz bu tarz filmler varsa onları paylaşın elimde yeterli veri olmadığı için Googledan bulamıyorum.
2003 yılına dair hatırladığım tek şey ps1 le oynuyordum :D :D :D :D :Dedit : 1500. mesaj benim hehehe :D
Son Düzenleme: Batuhan Karsan 26 ~ 09 Ağustos 2012 21:18
Maalesef 90'lardan bişey hatırlıyamıyorum
Lise Defteri
Dawson's Creek'ten Fringe'e: Joshua Jackson
BELKİ BU İSİMLER ÇAĞRIŞTIRABİLİR
2000'Lerin en iyi dizileri