Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.O zamanada başın ağrır.
Sabır sabır elbet geçecek.
beyler merhaba ilginç bir hatayla karşılaşıyorum mafia 2 oyniyim dedim tekrar. oyunu indirdirdim kurdum. oyunu acarken küçük simgesi ekrana geliyor ve oyun acılmıyor. sonra intel güc tasaruflu ekran kartına geçtim onda açıldı peki bunu radeon 6770te nasıl açabiliriz
Ben mafya 2 yi biitireli 2 sene oluyor.
Ben hd 4650 ile orta ayarda 30 35 fps alıyordum
Amd catalyst den açıcan benim notebookta öyle bir dert yok kendi geçiyor oyunlara girerken nvidia optımus
First Person Shooter; Birinci kişi kamerasından oynanan oyunların genel adı, Birinci Şahıs Nişancı.
Frame Per Second; Saniyede ekrana verilen kare sayısı.
Fire Protection System; Enjeksiyonlu motorlarda kaza sonrası yangın ihtimalini azaltmak için, enjektörlere yakıt gönderilmesini engelleyen sistem.
Bizim dediğimiz 2 madde
http://www.tamindir.com/fraps/ bu programı indirip kuracaksın.
Onuda sen ayarlıyacaksın oyuna girmeden.
Ben hiç amd ekran kartlı notebook almadım o yüzden fazla bilmiyorum niye intele geçirdinki boşta özellikleri düşürüp zaten güç tasarufu yapıyor zaten masaüstünde bile bu oluyor.
Samsung ta çok güzel uyarlamışlar şimdi nette intelin tümleşik ekran kartını kullanıyorum oyunlarda kendi geçiyor.