önemli olan yaş değil önemli olan liseye gitmem 3/1 gitti kaldı 3/2
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Artık bir kaç konuya cevap vericeğim kendimi mesaj kasıyor gibi hissetmeye başladım .
buna hiç dikkat etmemiştim vay be ne çabuk o kadar yorum yazdım :D
her yorum 100 harf oldu desek 119000 basma yapar hadi 120000 olsun vay be
https://www.chip.com.tr/forum/pc- ... aniyor_t248614.html
Sadece anladıgımız kadar bakalım
ama 2012'nin en sevdiğim konu cevapları budur
https://www.chip.com.tr/forum/bellek-problemi_t248632.html
Şu msn ve facebook taki cevrim dısı görün oalyını anlamıyorum siz kullanıyonuzmu bunu ? madem konusmak istemiyon sil gitsin öle degilmi yanlısmı düsünüyorum 2 yüzlülük butonu bu resmen :/
Artık bu konuda takılacağım bir tek , zevk için sistem toplayanlar ve saçma sapan konu açanlarla doldu forum .
Şu msn ve facebook taki cevrim dısı görün oalyını anlamıyorum siz kullanıyonuzmu bunu ? madem konusmak istemiyon sil gitsin öle degilmi yanlısmı düsünüyorum 2 yüzlülük butonu bu resmen :/bende şuan çevrimdışıyım ama hayatımı kurtarıyor. sevgilin var diyelim kıza oyuna gircem diyemezsn , dersin ki aşkım çıkmam lazım sonra görüşürüz gibi güzel kaliteli bir yalan atarsın kız bunu yer ve oyuna girersin bu arada acil bir durum olursada öğrenebilirsiin yaaa
buna hiç dikkat etmemiştim vay be ne çabuk o kadar yorum yazdım :DAdam gelmiş uzmanına sorun bölümünde 3 yıllık konuyu hortlatmış, ben de sıcaklıklara bakıp yeni konu aç dedim direk benim ismimle girmiş konuya.her yorum 100 harf oldu desek 119000 basma yapar hadi 120000 olsun vay be
https://www.chip.com.tr/forum/pc- ... aniyor_t248614.html
Sadece anladıgımız kadar bakalım
ama 2012'nin en sevdiğim konu cevapları budur
https://www.chip.com.tr/forum/bellek-problemi_t248632.htmlBir hortlak da konunun en sonunda var. Önce alakasız konulara mesaj yazıp uyarı alınca yeni konu açıyorlar.
:) Ben sevmem felsefe belli dir kendine yapılmasını istemediğin bişeyi baskasına yapma ancak bu net dünyasının tarzı bu heralde bana ters geliyor sanırım :Dbende şuan çevrimdışıyım ama hayatımı kurtarıyor. sevgilin var diyelim kıza oyuna gircem diyemezsn , dersin ki aşkım çıkmam lazım sonra görüşürüz gibi güzel kaliteli bir yalan atarsın kız bunu yer ve oyuna girersin bu arada acil bir durum olursada öğrenebilirsiin yaaa
Adam gelmiş uzmanına sorun bölümünde 3 yıllık konuyu hortlatmış, ben de sıcaklıklara bakıp yeni konu aç dedim direk benim ismimle girmiş konuya.bence nick'inden kaynaklanıyor adam baktı hoşuna gitti nick'in hemen başladı bulaşmaya neyse izmirlifareyi seven pek yok allah sabır versin sana :DBir hortlak da konunun en sonunda var. Önce alakasız konulara mesaj yazıp uyarı alınca yeni konu açıyorlar.
bence nick'inden kaynaklanıyor adam baktı hoşuna gitti nick'in hemen başladı bulaşmaya neyse izmirlifareyi seven pek yok allah sabır versin sana :Bulaşma değil de sorununu adam gibi doğru yere yazsa yardım alacak belki de ama direk konuya giriyor sosyalik şöyle demişti diye. Adam gibi yardım konusu da açılmaz oldu.
Beyler dr dan alışveriş yaparken kapıda ödeme seçeneği yok mu ? dirt 3 alıcam 5 tl ye
Daha çok yeni üyeler eski konuları hortlatıyorlar.
Beyler dr dan alışveriş yaparken kapıda ödeme seçeneği yok mu ? dirt 3 alıcam 5 tl yeBilmiyorum ama bir gün mağazaya gittiğimde ben de alıcam. Orijinal oyunların pahalılığından şikayet ederiz ucuz olunca alalım bari :)
Yalnız PS3 verisyonu neden 108 TL onu çözebilmiş değilim :)
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol ... runno=0000000364901
Bilecik e taşındım ben en yakın dr 100 km
aşk sevgili demişken benim 7.5 yıl önce çıktığım bi kız vardı ama şu nedenden dolayı çıktım da diyemiyorum neymiş efendim aramızdaki ilişki aşk değil sevgiymiş sadece seviyormuş beni.Şimdiki aklım olsa ona ya bi git derdim(hatta daha sert bi sözcük) ama sonuçta zaten öyle oldu bırakıp defolup gitti.(Not:hayatımda çıkma olayını sadece iki kere yaşadım ve ikincisi belki de sonuncusu olacaktı o derece düzene önem veren bi insanım yani.7.5 yıldır da alakam yok böyle şeylerle şansımı bi kaç kez denememin dışında.)bende şuan çevrimdışıyım ama hayatımı kurtarıyor. sevgilin var diyelim kıza oyuna gircem diyemezsn , dersin ki aşkım çıkmam lazım sonra görüşürüz gibi güzel kaliteli bir yalan atarsın kız bunu yer ve oyuna girersin bu arada acil bir durum olursada öğrenebilirsiin yaaa
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 11 Ağustos 2012 01:52
Kredi kartı var birde havale var ne kadar şanssızım
aşk sevgili demişken benim 7.5 yıl önce çıktığım bi kız vardı ama şu nedenden dolayı çıktım da diyemiyorum neymiş efendim aramızdaki ilişki aşk değil sevgiymiş sadece seviyormuş beni.Şimdiki aklım olsa ona ya bi git derdim(hatta daha sert bi sözcük) ama sonuçta zaten öyle oldu bırakıp defolup gitti.(Not:hayatımda çıkma olayını sadece iki kere yaşadım ve ikincisi belki de sonuncusu olacaktı o derece düzene önem veren bi insanım yani.7.5 yıldır da alakam yok böyle şeylerle şansımı bi kaç kez denememin dışında.)İlle de adını aşk olarak koymak zorunda değiliz de ama bi kız size böyle söylese afedersiniz de başka bir tarafınızla gülersiniz değil mi?
aşk sevgili demişken benim 7.5 yıl önce çıktığım bi kız vardı ama şu nedenden dolayı çıktım da diyemiyorum neymiş efendim aramızdaki ilişki aşk değil sevgiymiş sadece seviyormuş beni.Şimdiki aklım olsa ona ya bi git derdim(hatta daha sert bi sözcük) ama sonuçta zaten öyle oldu bırakıp defolup gitti.(Not:hayatımda çıkma olayını sadece iki kere yaşadım ve ikincisi belki de sonuncusu olacaktı o derece düzene önem veren bi insanım yani.7.5 yıldır da alakam yok böyle şeylerle şansımı bi kaç kez denememin dışında.)Benim çıktığım ikinci kız 3 sene oluyor daha devam ederse eder işte
aşk sevgili demişken benim 7.5 yıl önce çıktığım bi kız vardı ama şu nedenden dolayı çıktım da diyemiyorum neymiş efendim aramızdaki ilişki aşk değil sevgiymiş sadece seviyormuş beni.Şimdiki aklım olsa ona ya bi git derdim(hatta daha sert bi sözcük) ama sonuçta zaten öyle oldu bırakıp defolup gitti.(Not:hayatımda çıkma olayını sadece iki kere yaşadım ve ikincisi belki de sonuncusu olacaktı o derece düzene önem veren bi insanım yani.7.5 yıldır da alakam yok böyle şeylerle şansımı bi kaç kez denememin dışında.)en iyisini yapıyorsun 1 kere hata yaptım birine hakettiğinden çok çook daha fazla değer verdim yani elimdeki pentinium3'ü i7 sandım gibi bişey. sonuç : 0 sevceksen zamanla seveceksin ilk görüşte seversen sonuç genelde olumsuz oluyor