Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Köpek olayı çok işe yarıyor komşumuzda golden retriver vardı her akşam ödünç alırdım kızlarla öyle taşıyorum
Neyse beyler ben kaçar.
Dediğim gibi arkadaşlar aslında tek istediğim insanın önyargılardan,komplekslerden arınmış olması tabi ki kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bunu anlatırken lafı gevelemeden açık bir şekilde kırıcı olmadan söyleyebilmeli insan.Sanki o lafı duyunca(işte o klasik laf) hangi erkek bugüne kadar rahatlamış ki değil mi?Belki hayır dese çok daha iyi gelicek ki ben hayır cevabı aldım daha mutlu oldum.Bir de şöyle bir durum var bazı kızlar var sizin hakkınızda kötü düşünüp size karşı kin besliyor sanki suç işlemişsiniz gibi.Diyorum ya herkes özellikle kızlar benim gibi düşünebilse diye böyle şeyler en azından daha az yaşanırdı.İnsan kendine değer veren birinden neden mutlu olamıyor o kişiyi reddetmiş olsa bile?
İyi geceler arkadaşlar ben de çıkıyorum yarın son mesajım hakkında da söyleyeceğiniz birşey varsa memnun olurum ve umarım herkes istediği mutluluğu yakalar.
çok doğru yazmıssın ."insan kendine değer veren birinden neden mutlu olamıyor o kişiyi reddetmiş olsa bile? " en güzel söz. istemiyorsan hayırı basacaksın hiç uzatmadan neymiş efendim kardeşi gibiymişim. aha bakınız 4 ay sonra KARDEŞİM DEDİĞİ çocukla çıktı e farkımız ne ? kızlar görünüşe önem veriyor yok temiz kalpmış yok davranış mış yok romantizm hikaye bunlar en sağlam aşklar küçükken o mahalledeki aşklar gerisi kısaömürlü oluyor bizzat denendi.Kızlar gerçekten çok karmaşık. ne zaman ne istedikleri hiç belli değil. hep "sen 2. planda dur o olmazsasen " mantığını kullanan canlılar neyse fazla uzattım
mp3 player kulaklığını taktım kasaya :D arada temassızlık oluyo tek kulaklıktan veriyo sesi dokunuyom geçiyo :D
Günaydın YAMYAMLar, kesko abi nirrrdeeee, glscgn nirdeeeeeee :( YAMYAM abiiiiiiii
Arkadaşlar birşey soracağım. Cep telefonlarında eskiden Hazır Kart alıp kontör yüklüyorduk ya. Ben o zamandan beri Turkcell kullanıyorum. Şimdi her seferinde gidipte kontör almak yerine, evde kimin kontörü fazlaysa ondan kontör aktarırdık. Numarayı yazıp bir bosluk birakip kontor miktarını yazıp 2277 ye gonderirdik. O hizmet kalkmışmıdır kontör devri bitince, yoksa hala var mıdır? Hiç te denemedim ilk size sorayım dedim.