Zaten dejavunun en iyi örneği matrix
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Aynen.Trinity öldüydü son filmde birde.Üzüldüydüm.Kaç yıllık filmi ben daha 1 ay önce izledim ama çok sağlam filmmiş. Son filmde makinelerle savaşı fazla abarttılar ama hikaye onu gerektiriyordu gerçi.Inception çıktığında Matrix'le karşılaştırılmış ikisi de sanal gerçekliği konu aldığı için. İkisi de kaliteli filmler ama Inception daha bir güzel bence :) İyi ki onun devamını getirmediler çünkü devam filmleri ilkinin yerini tutmuyor (LOTR serisi hariç.)
Inception u tekrar tekrar izlerim leonardo çok güzel film yapıyor .
Filmde en güzel şeylerden biri, filmin sonunu yönetmen bile bilmiyor. (Totem dönüyor ama durup durmayacağı belli değil, gerçek de olabilir rüya da.)
2. si çekilse süper olur aslında ,todem in öyle olmasının bir sebebi var sonuçta filmi devam ettirebilirler
Böyle güzel bir filme devam filmi çekmek riskli bir iş. Matrix gibi olmasından korkuyor olabilirler ama zaten devam konusu bulmak da kolay değildir, tek fimlik bir hikaye gibiydi. Ama çıksa ve birincisi kadar güzel olsa hiç fena olmaz :)
İlk filmini izlemeni öneririm .
Bende inceptionu izlememiştim. Güzelse indiriyim pc aldığımda.
Matrix 1 1999 da Matrix 2 ve 3 2003 te yapılmış.Inception ise 2011.Matrixin yapım yılında bilgisayarlar yeni çıktıydı.Bence o yüzden matrix daha iyi.
İzlemeyenler varsa Deep Blue Sea tavsiye edebileceğim bir film ilk izlediğimde bayağı gerilmiştim.
Matrixi yanlış hatırlamıyorsam 1999 yılında (ya da 2000 de olabilir) sinemada seyretmiştim daha 12 yaşındaydım o zaman.
Forumda ne zamandır konu açtığım yok yaw 2 yıl önce bayağı açtığım olmuştu o zaman Vista kuruluydu bir de sorunlar daha fazlaydı PC'de.
Batuhan sende Trackmania United oyunu var mı?(orijinali)Bende Canyon var ama Trackmania United da olsa çok iyi olurdu.
S.a millet ne örüyonuz ...
okinkurt herkes bir anda çevrimdışı oldu sanki teknik bir arıza var
Masaüstü programların bundan sonra bir 10 yıl geçse bile öleceğini zannetmiyorum ama web üzerinde çalışan çok güzel uygulamalar da var tabi.
Ben geldim Az önce bir link koydumburaya olmadı yavv. Çok komik bişey vardı da.
Bizim burda hava cok kötülesti sağanak yagmur yagacak heralde :D
Burası gayet iyi günlük güneşlik.