@İzmirlifare dün gece konuşurken kızların klasik lafı hakkında hani "siktir git" şeklinde yazarsam banlanırım dedin ya bana kalırsa bi sakıncası yok şöyle ki birine küfretmiyorsun ya da kötü birşey demiyorsun ki öyle değil mi?Örneğin s*ktir diye yazılması neyi ifade ediyor ki anlamıyorum lafın kötülüğünü mü örtüyor?
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.@İzmirlifare dün gece konuşurken kızların klasik lafı hakkında hani "siktir git" şeklinde yazarsam banlanırım dedin ya bana kalırsa bi sakıncası yok şöyle ki birine küfretmiyorsun ya da kötü birşey demiyorsun ki öyle değil mi?Örneğin s*ktir diye yazılması neyi ifade ediyor ki anlamıyorum lafın kötülüğünü mü örtüyor?Forumda öle kullanınca admine kanıt vermemis oluyon heralde ne var s.. git yazdım ne biliyon o s ne anlama geliyo gibi sinden :D Ama s..git seklinde yazarsan banlanmazsın yani kimseye öle demedigin baska bişi anlatırken kulandıgında öle tahmin ediyorum :D
Aynen okinkurt zaten kullanımını asla desteklemiyorum küfür etme huyum da yok ama bu olay facebookta da var örneğin "boktan bir gün geçirdim" bir insana hele de bir kıza yakışıyor mu böyle konuşmak öyle değil mi?Ama evet maalesef yemeğin yarattığı yıkımın sonuçları bunlar yapacak bir şey de yok.Forumda öle kullanınca admine kanıt vermemis oluyon heralde ne var s.. git yazdım ne biliyon o s ne anlama geliyo gibi sinden :D Ama s..git seklinde yazarsan banlanmazsın yani kimseye öle demedigin baska bişi anlatırken kulandıgında öle tahmin ediyorum :
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 11 Ağustos 2012 17:27
Aynen okinkurt zaten kullanımını aslında desteklemiyorum küfür etme huyum da yok ama bu olay facebookta da var örneğin "boktan bir gün geçirdim" bir insana hele de bir kıza yakışıyor mu böyle konuşmak öyle değil mi?Ama evet maalesef yemeğin yarattığı yıkımın sonuçları bunlar yapacak bir şey de yok.Kötü bir gün gecirdimm yazmayıp boktan yazınca daha etkili oldugunu sanıyor olabilirlermi acaba :D kullanılmamalı ama mesela ben söle yazdım bugün cok s..rici bir gün gecirdim foruma bunun kimseye bi zararı olmuyor silinmemeli buda cinselligin yarattgı bi yıkım sanırım :D:D
Arkadaşlar biraz öhüm diyorum , ramazan ayında imana gelelim
Basılmadığımız sörece sorun yok iki mesaj atarız mazide kalır o sayfa
200 e yaklaşıyoruz yavaş yavaş .
Ah hava :) canım oyun oynamak istemiyor kışın geliyor oyun oynayasım
Bizm burda hava serin yagmur var :D :D :D ama oyun olarak sizdekiler bende yok titan quest var tek konulu oyun yaf :D
Bendeki oyunların çoğu konulu rgb den nefret ediyorum çünkü
Bakayım bir fragmanına
189 sayfa ortalara doğru ama geçmişi kurcalamanın anlamı yok
Orda ben kötü bişey göremiyorum ama neyse burada seviyeli bir şekilde tartışıyoruz sonuçta küfür etmeyen de o sözlerin ne anlama geldiğini bilmeyecek değil.Ben size söyliyim sikmek sikten türemiş(hoşnut falan değilim bu adlandırmadan öyle bi anlam çıkmasın) ve bir eyleme ad olmuş(cinsel birleşme).Neyse size iyi sohbetler şimdilik sağlıcakla kalın.(ayrıntılı bilgi için buraya bakabilirsiniz: http://www.facebook.com/note.php?note_id=259438080758422)
Metro 2033 ü 64 bit işletim sistemiyle oynayan var mı ?