bir anket yapmışlar türkiye de 30 bin üni öğrencisine sormuşlar evleneceğiniz kişi de aradığınız özellik ne diye kızlar gelecek vaddetmesi demiş erkekler fiziki güzellik demiş :)Onu diyenleri sana söyliyim. Sadece zevk düşünen insanlar. Güzellik değildir insanı mutlu eden. Kafa yapısı, huyu, ahlakı, inançları vs...
Diyelim öyle güzel birini buldular evlendiler... Neden boşanmalar arttı?? Erkekler güzelliğe kızlar paraya bakıp evlenirse bi süre sonra bunların verdiği zevk geçince (geçti cicim ayları derler ya) artık tartışmalar, kavgalar, huzursuzluklar başlar. Sonrada boşanırlar. Olan onlara olur. Varsa çocuklarına olur... Ama kafa yapısı ve beklentiler aynıysa onlar ayrılmazlar ölene kadar mutlu olurlar.
Açıldı ağzım :))
Son Düzenleme: Erdem_Aydın ~ 06 Haziran 2012 15:18
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yeni tema cok kötü de böle kalmasa bari bide su 3 yıldız ne ya neyi temsil ediyor ki sacma :S
aynen dostum askerlik bitti çok şükür annem baskı yapıyor evlen diye dedim dur bi daha 21 yaşındayız ama valla evlenmem gibi benim paramla evlenecek kadın hiç evlenmesin daha iyi ben kendime hizmetçide aramıyorum hayat arkadaşı arıyorum karşıma paramla evlenecek insnalarda kendilerini bir mal { eşya} olarak görüyorsa o başka yorum yapamıycam valla çokda umursamıyorum azıcık aşım belasız başım bekarlık sultanlıkdırOnu diyenleri sana söyliyim. Sadece zevk düşünen insanlar. Güzellik değildir insanı mutlu eden. Kafa yapısı, huyu, ahlakı, inançları vs...
Diyelim öyle güzel birini buldular evlendiler... Neden boşanmalar arttı?? Erkekler güzelliğe kızlar paraya bakıp evlenirse bi süre sonra bunların verdiği zevk geçince (geçti cicim ayları derler ya) artık tartışmalar, kavgalar, huzursuzluklar başlar. Sonrada boşanırlar. Olan onlara olur. Varsa çocuklarına olur... Ama kafa yapısı ve beklentiler aynıysa onlar ayrılmazlar ölene kadar mutlu olurlar.
Açıldı ağzım :))
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 06 Haziran 2012 15:25
beyler kendi resmimi koydum nasıl olmuş yoksa gene bruce lee ustayı mı yapayım avatar
Ezgi senin profil resmin kendi resmin mi?Bu arada konuştuklarınıza biraz baktım da artık bana boş geliyor işte erkekler kızlarda ne arar kızlar erkeklerde ne arar gibi şeyler.Benim dışımda artık öyle şeyler zaten problemin de kızlarda olduğuna eminim :D Erkekler için söylenen kötü sözler saçmalıktan başka bir şey değil(en azından bunu genellemek)
Kızların söylediği klasik sözlere hele hiç girmiyim :D
Sana karşılık olarak yazmadım zaten genel görüşümü belirttim.Ayrıca birçok kız makyajla o hale geliyor zaten doğal olarak güzel olan kızların sayısı fazla değil.Ünlülerde bu daha çok belirgin zaten.
evet benim kendi resmim önceden elma resmi vardı :)ben kötü bir şey demedim anket sonucu söyledim sadece :)
Kızların söylediği klasik sözlere hele hiç girmiyim :
ahaha bırak usta zaten sana sadece bişey sorayım sen hiç bir ilişki yaşamış ve haksız olan bir bayan gördün mü hepsi haklı erkeğe sorasalar neden ayrıldın diye ya işte öyle olması gerekti kıza sorsalar sana soy ağacına kadar anlatır hep haklıdır lar benim en çok merak ettiğim şey ise gerçek hayat da acaba az konuşan kadın varmıdır
Şöyle söyliyim iki kere oldu aslında tam oldu da diyemiyorum.İkincisindeki kız bana aramızda aşk değil sadece sevgi diyodu :D Afedersin de bunu benden sonra birlikte olduğun birilerine söyleme karşındaki erkek buna başka bir tarafıyla güler dedim sonradan içimden.Bi de başlarda bi ara seni arkadaş olarak görüyorum diyodu çıkmamıza rağmen.O kaybetti beni bırakarak da dediğim gibi gerçek bir ilişki olmadığından kaybetti de diyemiyorum.Tamam anladım ille de adını aşk olarak koymamız şart değil ama bu ne demek aramızdaki aşk değil sevgi :D Bu dediğim ikinci çıkma olayım(sonuncusu) da anca 3-4 ay sürdü yaklaşık 7.5 sene önce o zamandan beri birkaç kez denemem oldu yenilgiyi kabul ettim ve artık bıraktım.
Bir de şunu söyliyim.Böyle nazlı kızları alsanız karşınıza aşktan bahsedin deseniz size binbir türlü güzel şeyler söylerler bir sözlükte de değinildiği gibi :D Facebook ve Twitter'da da her türlü aşk,sevgi sözcüklerini paylaşırlar.Bizzat ben şahit oldum aslında bu duyguyla ilgisi olmayıp bunu yapanı.
Benim canım neredeyse hiç sıkılmaz bunu da yaratan insanın kendisinden başkası değil zaten.Mesela şu anda durmadan U2'nun Discotheque şarkısını dinliyorum ve hala sıkılmadım :D
Şöyle söyliyim iki kere oldu aslında tam oldu da diyemiyorum.İkincisindeki kız bana aramızda aşk değil sadece sevgi diyodu :D Afedersin de bunu benden sonra birlikte olduğun birilerine söyleme karşındaki erkek buna başka bir tarafıyla güler dedim sonradan içimden.Bi de başlarda bi ara seni arkadaş olarak görüyorum diyodu çıkmamıza rağmen.O kaybetti beni bırakarak da dediğim gibi gerçek bir ilişki olmadığından kaybetti de diyemiyorum.Tamam anladım ille de adını aşk olarak koymamız şart değil ama bu ne demek aramızdaki aşk değil sevgi :D Bu dediğim ikinci çıkma olayım(sonuncusu) da anca 3-4 ay sürdü yaklaşık 7.5 sene önce o zamandan beri birkaç kez denemem oldu yenilgiyi kabul ettim ve artık bıraktım.Hayatımdaki toplam çıkma teklifi denemem toplamda 11.Ama çıktığım kişi sayısı 2 bile değil aslında.
hayatı akışına bırak arkadaşım çünkü insan ne yaparsa yapsın olmuyor işteAynen şu an için öyle dediğin gibi.Ama eğer teklif karşı taraftan gelseydi hatta tipine çok da bakmadan kabul etmiştim böyle bir fırsat bir daha elime geçer mi ki diyerek ama artık önemi kalmadı bunun da öyle birşey olmayacağı için.
Tracmania Canyon online çok güzel bir yarış oyunu tavsiye ederim.Canyon'u satın almıştım ama ne zamandır oynayamıyorum derslerden dolayı.Normalde de çok oynamıyorum daha çok kendimi geliştiriyorum :D
Bu da klasik bir aşk şarkısıymış.Türk aşk şarkıları insanı kanser eder :) Eğer bir grubum olsaydı aşk şarkılarına hiç yer vermezdim örneğin Pentegram(Mezarkabul) gibi :D
Yaz geldi iyice gevşedim Kpss çalışasım falan hiç yok.Uykusuzlukdan gebercem.